Zondag 7 mei 2017

Nieuwe visitekaartjes geheel naar het nieuwe eigenwijze logo.

Visitekaartjes
Al sinds ik vorig jaar mijn bril in gebruik nam als logo en eigenlijk al jaren daarvoor dacht ik eraan eens aan nieuwe visitekaartjes te beginnen. Ik wist heel duidelijk wat ik niet meer wilde; geen foto’s er meer op, geen zwarte kaartjes meer en zeker geen enorme hoeveelheden meer bestellen. Want daar zat het ‘em in, ik had zeg maar nog een stuk of 500 van die lelijke met zwaar verouderde nietszeggende foto’s erop. Toch zonde om niet te gebruiken en weg te gooien.

Zo kabbelde dat een poosje voort maar toch ik had niet zoveel aan dat visitekaartje. Het was niet duidelijk en niet handig en toen kreeg ik van de week op een avond de kolder in mijn kop en bouwde een nieuwe. Haalde ze gister op en was er vanaf het eerste moment dik groos mee. Lekker simpel en toch enorm ik. En wat jullie niet kunnen zien, met op de achterkant een scancode die de hippe telefoons van nu in 2 klikken naar mijn website verwijzen. Lang leve de vooruitgang en mijn nieuwe visitekaartjes!

20 thoughts on “Zondag 7 mei 2017”

 1. minoesjka2 schreef:

  Wat een prachtige kaartjes zeg, kan me voorstellen dat je daar groos mee bent.

 2. Spontanity schreef:

  Dankjewel voor je antwoord.

 3. Ximaar schreef:

  Zelf heb ik er ooit een jaar of 15 terug zelf een aantal geprint voor m’n website. Daar zette ik toen o.m. mijn fietsvakanties op en ik bedacht (als het zo uitkwam) om wildvreemden die ik in zo’n vakantie sprak zo’n kaartje te geven. Daar is het nooit van gekomen, ik ben daar simpelweg te schuchter voor.

  De laatste 3 jaar heb ik er wel een flink aantal laten maken voor de website van onze regionale fetsersbond, Netjes alleen de doorverwijsplek van de fietsersbond er op laten zetten. Door hun nieuwe website is die doorverwijzer weggehaald en hebben we (op dit moment) dus niets meer aan onze kaartjes. :-(

 4. Henk Jonkvorst schreef:

  wat een toeval :) Vandaag net weer nieuwe gekregen 250 stuks voor nop. als je tenminste de ā‚¬5 verzendkosten niet meerekent. Ik deel ze o.a. uit aan mensen die ik fotografeer opdat ze mijn website kunnen vinden. Je kaartjes zien er fris uit maar realiseer je wel dat je uitgedeelde kaartjes doorgaans snel in het niets verdwijnen

  1. VillaSappho schreef:

   Lig ik niet wakker van. Ik heb liever een eigen ontwerp dan een standaard layout. Standaard past niet bij mijn foto’s of blog.

 5. rietepietz schreef:

  Ziet er leuk uit, zal best opvallen zo’n kaartje.

 6. Spontanity schreef:

  Frisse leuke kaartjes.

 7. FotoAnna schreef:

  Leuk, Liesbeth!!
  Heel herkenbaar verhaal.
  Lieve groetjes van Anna šŸ¤—

 8. petrasparkblog schreef:

  Ze zien er leuk uit! Maar waar blijft de foto van het hipste gedeelte, de achterkant?

  1. VillaSappho schreef:

   Zo’n code zegt niet heel veel op een foto. Hip zijn ze blijkbaar ook niet want ik heb al iets te vaak uitgelegd waar die voor zijn…aan mensen met een hele nieuwe dure telefoon vooral.

 9. vivapo schreef:

  Situatie herkenbaar voor mij

 10. tagrijn schreef:

  Ziet er erg goed uit. Je netjes voorstellen is de helft van een goede kennismaking.

 11. Vlijtig Liesje schreef:

  Ze zien er goed uit. En fijn dat ze echt bij je passen. Dat vind ik altijd belangrijk bij visitekaartjes.

 12. Edward McDunn schreef:

  Dat echt super leuk Liesbeth!!

 13. natuurfreak schreef:

  Een frisse wind waait door de ontwerpen.Dus een gepersonaliseerd kaartje

 14. Michel schreef:

  Deze kaartjes zullen zeker opvallen tussen de vaak saaie visitekaartje die ik voorbij zie komen. Mooi gedaan! En zo’n QR-code achterop is ook handig.

 15. AnneMarie schreef:

  Wat een goed idee zeg. Super. Maar wanneer geef je ze dan weg? Als je staat te Fotograferen?

 16. fietszwerver schreef:

  mogge Liesbeth
  ziet er gelikt uit zo met die bril op dat mooie blauw
  en een goed idee om er ook i-nigma op te zetten :)

  1. Spontanity schreef:

   i-nigma??
   zal aan mij liggen maar snap het (nog) niet.

   1. fietszwerver schreef:

    i-nigma is een barcode lezer welke je op je mobiel van downloaden en je overal deze codes kan uitlezen
    b.v voor android hier
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.threegvision.products.inigma.Android&hl=nl
    ik lees er op mijn wandelingen wel iets over een plaats of een gebouw of wat dan ook mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *