6 thoughts on “Zondag 11 oktober 2015

  1. Tja, ik ben geboren in Amsterdam (hopelijk wordt ik er hier niet meteen uitgeknikkerd) en daarna heb ik gewoond in Westfriesland (vijf jaar en dat is altijd mijn favoriete periode geweest) en woon ik nu in Zaanstad. Ik houd niet van Zaanstad maar ik heb mijn draai gevonden in mijn eigen buurtje en nu wil ik daar om allerlei redenen niet meer weg.
    Mijn dochter woont in Tilburg. Die is echt de drukte van de randstad ontvlucht terwijl mijn zoon daarentegen alles in het werk stelt juist in Amsterdam te kunnen wonen.
    Moet allemaal kunnen. De omgeving Eindhoven is overigens gewoon mooi. Er is maar een nadeel en dat is het ontbreken van de Noordzee. Die zou ik nooit willen missen.

    1. Wij snappen elkaar. En jij kan er ook niks aan doen dat daar je wiegje stond toch? Groetjes!

  2. Soms is er geen ontkomen aan, en wordt je door omstandigheden gedwongen naar een andere woonplaats te verhuizen. Ik ben een geboren in Alkmaar, en uiteindelijk in Maassluis terecht gekomen, waar ik nu alweer 48 jaar woon. Dit is een hele fraaie en stemmige foto.

    1. Hey Edward, ja dan ken je het gevoel wel. Waar jij woont niet ver vandaar ligt een deel van mijn hart. Ik ben hier niet door omstandigheden komen wonen, de liefde weet je. Dat ik hier gebleven ben berust allemaal op toeval. Maar waar ik ook ben, ik ben altijd verscheurd.

Comments are closed.