Zondag 11 juni 2017

De bakker van Meneer de Bakker. Een betaalde bakkerij net buiten de markt.

Meneer de Bakker
Met heerlijk brood en bijzondere broodjes een gezond alternatief.Een paar maanden geleden wandelde Frans en ik door Den Bosch, we hadden net een museum bezocht en wilde nu een terrasje pakken hadden wel zin in een broodje en wat te drinken. Het was prachtig weer en dus ook ontzettend druk. We wandelden langs alle locaties die ik kende maar wat me vooral opviel was dat een simpel broodje en wat te drinken al snel op de 12 euro pp zit. En dan heb je nog geen fatsoenlijke zitplaats ook. Jammer. We togen terug naar de parkeergarage en daar net buiten de markt ving mijn snuitje de geur van de echte bakker.

Meneer de Bakker is een authentieke bakkerij waar dagelijks vers brood wordt gebakken en natuurlijk gebak, koeken en rustieke broden. Maar ook de plaatselijke lekkernijen als worstenbroodjes en Bossche Bol. Dat ze alles hebben wat je bij een bakker kan bedenken en dat allemaal zelf maken, dat is niet zo heel bijzonder. Maar dat de indeling van de winkel waar je zo op de ovens en het handwerk kijkt, dat is wel nieuw. Dus als je in de buurt bent en je hebt net zoals ik geen zin om oeverloos te moeten wachten op een duur terras, ga dan naar Meneer de Bakker. Al is het maar omdat hij het er zo lekker uitziet als het smaakt!

Meneer de Bakker dagelijks geopend en te vinden Achter Het Verguld Harnas in Den Bosch.

13 thoughts on “Zondag 11 juni 2017”

  1. vivapo schreef:

    in Den Bosch kom ik niet; maar niet getreurd in Brugge kan je dat op enkele plaatsen ook zowel voor brood, als speciaalzaken voor ‘merveilleux’ , ‘snoep’ en uiteraard … chocolade

  2. Mrs. T. schreef:

    Ik houd het in gedachten als ik weer een keer in Den Bosch ben.

  3. Suskeblogt schreef:

    Het brood is het lekkerst bij een warme bakker. Dat industriele brood moet ik niet.

  4. rietepietz schreef:

    Ziet er goed uit , gelukkig weten wij in onze omgeving vaak voor een redelijke prijs een lunch te bemachtigen.
    Zaken als La Place, met hoog opgetaste harde broodjes luxe sla ik zeker over.

  5. tagrijn schreef:

    Er gaat helemaal niets boven brood van een echte warme bakker.

  6. son370 schreef:

    Maar dat doen man en ik meestal, ergens in een winkel iets kopen, een lekker plekkie op zoeken en het daar nuttigen, zoveel leuker dan terrassen…en idd stuk goedkoper! Wat we wel heel leuk vinden is op een mooie zomeravond ergens een buiten op het terras eten en dan het liefst aan het water :-)

  7. meninggever schreef:

    Die gaan we onthouden. We komen wel eens in die hoek en idd is het lastig om een betaalbaar terras te vinden waar je ook nog iets van de gading vindt tegen betaalbare prijzen. Vorig jaar nog 7 euro 95 betaald voor een simpele tosti ham/kaas zonder enige aanvulling. Daar doe je dan een bakkie thee bij en je bent een tientje verder….

    1. VillaSappho schreef:

      Ja geschift he voor zulk geld loop je ook in een museum voor een paar uur.

  8. Rob Alberts schreef:

    Ik ben gek op brood!

    Smakelijke groet,

  9. willy schreef:

    ik zou er zowaar “goesting” van krijgen Liesbeth

    knappe compositie in deze foto’s

    groeten

  10. Edward McDunn schreef:

    De geur van vers gebakken brood, is onovertroffen Liesbeth!

  11. fietszwerver schreef:

    dat is een pracht zaak , beter dan wat je krijgt op welk terras dan ook
    wie weet kan je er ook wel een kop koffie bij krijgen
    en dan genieten van de bakkers die aan het werk zijn

  12. natuurfreak schreef:

    Hier hebben we ook nog een echte warme bakker maar in de werkplaats kijken is er niet bij.

Kom maar op met je reactie!