Zaterdag 28 januari 2017

Een kleine ladder

Lekkage
LekkageLeg je lekker met je vriend in bed, voel je opeens druppel op je muil. Geheel onverwacht kwam het niet, want ik had de vlek boven m’n bed op het plafond en ook halverwege m’n huisje al gezien en uiteraard doorgegeven. Maar ja dat was eergisteravond en toen lekte het nog niet. Huisbaas beloofde Klusjesman in te schakelen die zou komende week komen. Het zag er overigens niet naar uit dat het ging lekken binnen een dag. Foutje van mij, want na die eerste druppel volgden er heel wat meer.

Inmiddels heb ik m’n bed verplaatst, hangen en liggen er handdoeken en staat Doezels krabpaal gruwelijk in de weg. Daar valt op zich best even mee te leven tot ik net opeens een pets naast me hoorde vallen. Ik was eigenlijk heel fanatiek van plan de afwas te doen, die staat er nog want ook de vlek halverwege is beginnen lekken. Top dit, Huisbaas stuurde een stel bejaarde stumperts met een te korte trap. Die hebben mijn bescheiden dakkie zo goed als mogelijk watervrij gemaakt. Redelijk kansloze oplossing die hoop ik begin van de week wordt aangepakt door een dakdekker. Ik hoef namelijk niet nog meer druppels op m’n kop.

Zwijmelen op Zaterdag

20 thoughts on “Zaterdag 28 januari 2017

  1. he gatver……. wens je snel de juiste portie droogte toe.

    Voordeel is wel dat het je een mooi stukje muziek laat plaatsen… zo zie je maar alles heeft voor- & nadelen ;-)

  2. Jij kunt het nog uitbesteden, ik mag hier mijn eigen huisbaas spelen. Regen kun je nu in ieder geval niet gebruiken.

  3. Wil je je verhaal voortaan anders beginnen….in de reader stond alleen de eerste regel.. Ha..ha….

  4. Oh jee dan maar duimen dat ze maandag komen anders zit je de rest van de week van de drup in de regen.
    Groetje

  5. Ja als het begint te lekken stopt het soms niet meer.Heb het ook al meegermaakt.Alleen heb ik veel meer plaats om alles op zij te zetten.Hoop dat het vlug opgelostis want er komt tegen dinsdag regen.

  6. O jasses. Ik hoop wel dat het allemaal in orde komt voor de buien van de komende week. Toepasselijk nummer. Hou het droog.

Comments are closed.