Zaterdag 28 augustus 2010

Onbekende man

Eerste fotoblog!

2 thoughts on “Zaterdag 28 augustus 2010”

 1. Melody schreef:

  Dit is dus je 1e …. mooie foto maar je maakt ze tegenwoordig nog veel mooier en meer tot de verbeelding sprekend.

  -x-

  1. VillaSappho schreef:

   Ik mag hopen dat je deze blog niet bent gaan zoeken maar via de ‘mijlpaal’-tag tegen bent gekomen. Ja het is mijn eerste en daarom is deze foto bijzonder. Het blijft Rotterdam. Het grote gebouw (Deloitte) heb ik gebouwd zien worden en heeft daarom alleen al iets speciaals voor mij.
   Bedankt voor je compliment er is een hoop veranderd in 5 jaar. Toen ik begon met het idee ‘fotoblog’ dacht ik letterlijk zal wel zien waar het schip strand. Nu denk, adem en voel ik fotografie en fotoblog en wil ik er nooit mee stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *