Zaterdag 18 februari 2017

Dunkin Donut komt terug naar Nederland!!

Dunkin Donuts komt terug!!
Lang heel lang geleden was ik in Berlijn het was de tijd dat internet op je telefoon nog helemaal niet zo gewoon is als nu en dat wifi vooral gebruikt werd door mensen met een laptop. Ik was op vakantie zonder scherm en kreeg mijn telefoon niet verbonden met het aanwezige internet in het hotel. Daarnaast was alles er prima, behalve de koffie die was zo smerig dat ik jus de orange nam bij m’n ontbijt, zegt weer genoeg.
De schappen van Dunkin DOnutGelukkig vond ik al snel een Dunkin Donuts een Amerikaans bedrijf opgericht in 1950, inmiddels hebben ze meer dan 12000 filialen waarvan 240 in Europa en zijn ze naast donuts ook gespecialiseerd in bagels en warme dranken. Ik had nog niet eerder van het bedrijf gehoord maar alleen de geur lokte me al binnen. De prachtig gekleurde donuts smaakte prima bij mijn koffie, die ik dronk terwijl ik het internet gebruikte. De code op bon stond voor een bepaalde tijd aan internet, zeer ouderwets maar zo ging dat in 2011.

Tevergeefs zocht ik terug in Nederland naar Dunking Donuts en zag dat ze in 2000 uit Nederland waren vertrokken. Maar nu na jaren kan ik eindelijk zeggen; Dunking Donuts komt terug!!! Want na een mislukte poging zich net zoals vele andere Amerikaanse bedrijven te vestigen in Nederland gaan ze het weer proberen en heb ik vanaf 23 maart eindelijk een echt goede reden om naar Amsterdam te gaan. Voor koffie en donuts want internet, dat heb ik al.

15 thoughts on “Zaterdag 18 februari 2017

 1. Jij en naar Amsterdam? Pffff dat wordt wel een hele zware dag voor je dan! Al die mensen spreken daar Amsterdams hoor ;-)
  Donuts zijn lekker, maar dan alleen de gewone simpele, niet met al die poespas erop… Oh en ik dacht niet dat je zwanger was hoor whoehahaha

 2. Ik ben niet zo gek op donuts ………… maar ik moet toegeven het ziet er altijd wel leuk en kleurrijk uit. Een goede koffie tent daar in tegen kan ik heel erg waarderen, dus ………… wie weet.

 3. Mijn wederhelft hier heeft het altijd over Dunkin Donuts. Was een van de extraatjes die het nog leuker maakten om op (zaken)reis te gaan. Ik heb er nog nooit een gezien…

 4. Ik ken DD uit Amerika, als we internet nodig hadden onderweg parkeerden we voor de deur en dan werden we automatisch verbonden met het wifi netwerk van DD. Handig als we een hotel of Airbnb nodig hadden of wanneer de route uit Google maps verdwenen was.

 5. mogge Liesbeth
  ook ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord
  maar het redde jou van dagen zonder koffie , moet je toch niet aan denken de dag beginnen zonder koffie bbbrrrrr
  ja nu is er bijna overal wel goed internet , al hoor ik uit het Zeeuwse lang nog andere berichten
  geniet de dag

Comments are closed.