Zaterdag 1 april 2017

Mandje van Flying Tiger

Shoplog mandjes Flying Tiger
Een mini shoplog want echt shoppen doe ik niet graag. Maar ik kocht wel 2 mandjes bij Flying Tiger. Voor wie de winkel niet kent Flying Tiger is een van oorsprong Deense budgetwinkel vol hebbedingetjes, cadeautjes en huishoudartikelen. Ze hebben hun eigen merk en hanteren ronde prijzen. In het Deens wordt tiger wat tijger betekent uitgesproken als ‘tier’ en dat betekent tientje. De prijzen zijn daar dan ook 10, 20 en zo verder geprijsd. In Nederland worden de prijzen op hele euro’s afgerond en daar wordt niet vanaf geweken door bijvoorbeeld aanbiedingen.

Flying Tiger is zo’n winkel waar dingen aan je handen blijven plakken. En juist daarom kom ik er zo min mogelijk, maar op mijn laatste bezoek had ik dat kleine mandje gezien en teruggezet. Helaas bleef dat mandje spoken en toen ik van de week in Den Bosch langs de winkel kwam, twijfelde ik geen moment. Dat mandje zou er komen. En toen zag ik opeens dat het mandje nog een grote broer had. Wel fuck.

Ik had geen zin meer in twijfel en besloot ze beide te nemen (14 euro samen). En eerlijk is eerlijk nu ze er beide zo strategisch door Frans zijn opgehangen (de kleine buiten mijn wilde slaapgedrag en de grote buiten het bereik van mijn salontafel) vind ik dat ik ze eigenlijk al meteen had moeten kopen. Maar ja dat krijg je als shoppen je ding gewoon niet is.

Close up van een mandje van de Flying Tiger

9 thoughts on “Zaterdag 1 april 2017”

 1. RenéSmurf schreef:

  Wat een grappig concept. Hier zijn al zoveel winkels, vooral de action schijnt populair.

  1. VillaSappho schreef:

   Ja klopt, Action heeft een veel groter assortiment en qua aankleding is het vaak gericht op wat in de mode is. Ook valt er aan de kwaliteit te twijfelen en juist die laatste 2 daar heeft Flying Tiger geen last van.

 2. Mrs. T. schreef:

  Ja, het is een leuke winkel. Leuke mandjes.

 3. Regenboogvlinder schreef:

  Leuke hebbedingetjes waar je weer leuke dingetjes in kunt doen! Mijn smaak ook. Kende de winkel niet hoor..

 4. Edward McDunn schreef:

  Leuke en handige mandjes, hier hebben wij geen Flying Tiger.

 5. fietszwerver schreef:

  shoppen is ook geen hobby van mij :)
  maar zoiets handigs als deze mandjes voor o.a het blad Spoor , is leuk om te hebben
  geniet de dag

 6. logbankje schreef:

  Zie nu dat er ook een Flying Tiger in Amersfoort is.
  De kleuren zijn wel mooi en warm die de winkel hanteert.
  De mandjes zijn erg leuk en handig, vandaar dat ze in je hoofd bleven spoken. Hans

 7. natuurfreak schreef:

  Ze zien er wel handig uit.Maar ik woon vrij groot en heb opbergruimte genoeg.Maar als men klein woont denk ik dat zulke dingetjes wel goed van pas komen.De rode kleur spreekt me ook aan.

 8. Victoria Hanmer schreef:

  Ik hou van Flying Tiger! Vol met grappige spullen die ik niet nodig heb, maar toch steeds koop! :) Mooie mandjes trouwens! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *