Woensdag 4 januari 2016

Kruis op een hek bij een abdij.

10x mijn muziek: Geloof
Muziek, het staat al jaren elke dag aan en ook nog een heel wat verschillende stylen. Gisteravond had één van mijn buren een fanatieke bui en zette zijn of haar muziek zo hard dat ik het Italiaans bijna kon verstaan. Ging over liefde ofzo. Ik beantwoordde de muziek met iets uit mijn eigen collectie en zette het net zo hard, ze moeten het tenslotte wel kunnen verstaan. Dat ik muziek van Händel aanzette en dan vooral zo’n lekker zwaar stuk, zorgde ervoor dat hun volume al snel werd aangepast. Dat ik van die zware klassieke muziek hou en daarnaast ook niet vies ben van een goede psalm zorgde ervoor dat ik eens door mijn muziek mappen scrolde opzoek naar muziek die wel degelijk een gelovige inslag heeft maar niet direct zwaar of klassiek is. Hier een kleine collectie waar bij sommige nummers de strekking wel duidelijk is en anderen je zullen verbazen. 10x mijn muziek: Geloof.

7 thoughts on “Woensdag 4 januari 2016

  1. ik kan dat nummer ook niet , en eerlijk gezegd is het mij ook te luid :)
    maar ik ben dan ook een muzikale barbaar , luister zelden muziek
    suc6 met de buren

  2. Dit nummer kende ik nog niet van ze, maar ze maakte natuurlijk nooit slechte nummers. En dat het over Jezus gaat, tja , dat moet mogen hoor , al zegt het mij als ongelovig zieltje niets.

Comments are closed.