Woensdag 22 maart 2017

Pakje zakdoeken omdat ik snotter en verkouden ben

Snotter
Ga je eens lekker een middagje de boer op word je ’s morgens wakker met een milde vorm van sars, de gekke koeienziekte, qkoorts, vogelgriep en mond en klauwzeer. Top dit echt.
Een paar dagen zon en mijn goddelijke lichaam denkt sheisse verkoudheid vergeten.
Zeg Liesbetje je dacht toch niet dat ik je daar mee weg liet komen hea?
Nou weet je, eigenlijk hoopte ik door al dat gezonde eten en die dagelijkse hoeveelheid fruit dat het idd een keertje niet hoefde.

O I was wrong. Kansloos slecht idee dat fruit volgens mij zit daar tussen het landbouw gif ook gewoon een verkoudheidvirusje. Niemand kan tegen 4 Russen op zelfs ik niet dus pak ik er de zakdoeken, tissues en andere zooi bij en leg mijzelf een vervoersverbod op, we willen tenslotte geen landelijke uitbraak.

11 thoughts on “Woensdag 22 maart 2017

 1. Ja zou mij tóch al niet tegenkomen want ik “lijd” ook nog, ligt dus niet aan het fruit want dat ik een niet of nauwelijks. Heeft waarschijnlijk gewoon iemand ongegeneerd in je gezicht staan blaffen.

 2. Ai, niet fijn en al helemaal niet nu het eindelijk lente is! Mijn af en toe flink snotteren, rode ogen en andere ellende heb ik te danken aan de pollen…dankzij de lente.
  Beterschapjes!

 3. Jij bent dus nu officieel het laatste slachtoffer van de griepepidemie.
  Sterk snel aan wat dat is dan meteen het einde van de winter en het begin van het voorjaar.

  Sterkte!

  Bemoedigende groet,

 4. als het een troost mag zijn , ik was ook een aantal dagen niet fit
  sliep van maandag op dinsdag met een kleine onderbreking zowat 14 uren nonstop , kan ik je trouwens aanraden , knap je van op

  en een milde vorm zelfs van wat jij opnoemt , kan wel eens een tijdje duren :)
  beterschap en sterkte

Comments are closed.