Woensdag 19 april 2017

Zwart wit foto van een bad

Groen Badderen
In de tijd dat de aarde zo snel opwarmt dat je het er koud van krijg is het eigenlijk best vreemd dat ik geen spaarlampen gebruik, niet aan afvalscheiding of papierverzameling doe en meer in de auto zit dan ooit.

En dus werd het tijd eens iets groens te doen en ik koos voor groen badderen. Rustig aan beginnen hè. Ik zag tot mijn genoegen dat de badkamervloer voorzien was van een putje, altijd goed voor onverwachte tsunamies. Ik vulde het bad sprong uit m’n kleren niet in bad, zo groot was ‘ie niet. Terwijl ik me voorzichtig liet zakken in het warme water bedacht ik me dat ik eindelijk mijn zwemdiploma’s weer eens gebruikte, maar koppie onder ging niet die zwembandjes hè.

Ik genoot van het gebadder, sopte mezelf schoon en liet het daarbij. Geen actiefoto’s was Frans het niet mee eens. Flauw hoor of zou ‘ie aan een verzopen camera denken? Anyway Lies heeft gebadderd en weet je in bad gaan is helemaal niet groen, tenzij je langer doucht dan een kwartier. Maar ja dat doe ik niet, groen badderen wel, vrij letterlijk ook.

Groen badderen

13 thoughts on “Woensdag 19 april 2017”

 1. Regenboogvlinder schreef:

  Haha grappig die foto’s… Ik houd het ook bij de douche hoor.. alleen heel af en toe eens in bad in een hotel of zo is wel eens lekker…

 2. Edward McDunn schreef:

  Wanneer ik een bad zou hebben, is het laten vollopen ervan, niet de moeite waard, ik ben er na 5 minuten weer uit.

  1. Rob Alberts schreef:

   Zo denk ik er ook over.

   Schone groet,

 3. willy schreef:

  badderen, doe ik wel eens vaker..Liesbetb

  en de tegels in de badkamer zijn groen, iets wat me aan de natuur doet denken

  leuk geschreven

  groeten

 4. Michel schreef:

  Af en toe een voetenbadje, spannender wordt het hier niet ;-) En mooi groen is niet lelijk.

 5. AnneMarie schreef:

  Badderen doe ik niet, heb ik niet zoveel geduld voor. Maar helaas voor de groenfreaken, tandenpoetsen doe ik onder de douche. Heerlijk even de dag van me af laten glijden.

 6. fietszwerver schreef:

  ik heb ook geen bad , maar zit ook wel wat groen in de tegeltjes in de badcel :)

 7. vivapo schreef:

  badderen doe ik niet, sinds kort wel groen doucheren …
  Ik kreeg onlangs bezoek van groene jongens (een jongen en een meisje) en kreeg gratis een spaar-douche-sproeier … om groen te kunnen doucheren!

 8. natuurfreak schreef:

  Meestal douche ik maar als de reuma me veel pijn bezorgt ga ik lange tijd in bad liggen,maar ik sorteer alles en nog wat,,heb spaarlampen,zet de verwarming af en toe lager dus ik doe mijn duit wel in het zakje.

 9. Thérèse schreef:

  IK heb ook geen bad, maar nu word ik toch een beetje groen van jaloezie.

 10. Bertie schreef:

  We hebben geen bad, ik douche. Maar wel met groene zeep.

 11. rietepietz schreef:

  Ik badder wél groen, ga al sinds jaar en dat samen met Henk in bad, en waar “mens”zit kan geen water zitten dus het bad hoeft maar voor bijna de helft vol.

 12. Rob Alberts schreef:

  Die actiefoto’s denken wij er wel bij.
  Badderen is niets voor mij.
  Een snelle douche neem ik wel graag.

  Maar bij mij is alles maagdelijk wit.

  Vrolijke groet,

Kom maar op met je reactie!