Woensdag 11 januari 2017

Plukkende apen bij een blog over lange wenkbrauwharen, binnenstebuiten sokken en andere typische mannendingen.

Leven met een man
Met bijna 4 maanden op de teller kan ik zeggen dat ik inmiddels aardig gewend ben aan het leven met een man. We wonen uiteraard (nog lang) niet samen, maar spenderen graag tijd met elkaar in mijn kleine huisje. Ook trekken we er veel op uit en genieten zoals het hoort. Toch is het leven met een man anders dan ik gewend ben al is het maar dat wakker worden gepord. Mocht je dit niet snappen dan ben je of te jong of heel erg te oud. Een kleine hint meestal liggen er dan 2 van die blije ondeugende oogjes achter je.

De wc bril
Oeverloze eindeloze kut discussie die ik in ieder geval kansloos verloren heb.

Ruften
Ik ben gewoon enorm blij dat ik een terras heb hij vlucht er met regelmaat heen. Ik win namelijk. O met boeren hetzelfde hij noemt boerinneke, zegt weer genoeg.

De weg
Hij begint niet te schelden, maar toch als hij verkeerd rijdt kan hij licht geagiteerd raken. Heb inmiddels geleerd dat dat niet het goede moment is om de navigatie aan te prijzen.

Techniek
Ziet aan een ronkende stip tussen 2 wolken precies wat het is, een schorre gans? O dat is een …… die gaat …. hard heeft een …….. motor met… En ik bedenk me ondertussen hoe ik die gans op zou lappen. En over oplappen gesproken hij lapt alles op van wasmandjes tot tochterige deuren. En als hij even niks fixt dan liggen z’n tools er gelukkig nog.

Waslijnen vol sokkenBinnenstebuiten sokken
Serieus ik weet precies welke van hem zijn en das dan wel weer een voordeel als de waslijn overvol hangt. Mocht hij die van mij gaan pakken dan weiger ik alsnog die dingen om te draaien al heb ik er helemaal geen meer over. Freaking vergeet het maar ik vouw zijn onderbroeken al op.

De arm
Ligt lekker om je heen warm, zacht, stil, zwaar en dan moet je pissen en wil je hem niet wakker maken moet je steeds nodiger en krijg je de arm niet weg hilfe!

Het voedsel
Serieus waarom houden ze van rauwe uien, knoflook en veel teveel kruiden? Knoflook is goed voor…(het zal me jeuken) weet je waar het ook goed voor is droogstaan liefje adem even de andere kant uit dank u.

Koude poten
Waarom tref ik altijd van die koukleumen? Pasgeleden kroop hij als ijsklontje tegen mijn warme billen. Sindsdien heeft hij een extra deken waardoor ik in een sauna slaap met een straalkachel naast me. Middenweg iemand?!

De snor
Ik heb gewoon een snorbumber nodig want freak er is gewoon elke keer 1 haar die m’n lip aanvalt als een fucking naald. En als we het dan toch over haar hebben, wat is dat met die wenkbrauwen? Waarom zit er bij hun altijd 1 op speed in en waarom zien ze die uberlange scheefgroeiende dikke zwarte of witte haar niet? En dan ook nog dingen mopperen als ‘roeping gemist hebben’ en ‘je had schoonheidsspecialiste moeten worden’. Lief liefje, als je het zelf lekker bijhoud heb je helemaal geen last meer van me. Tot die tijd pluk ik je.

16 thoughts on “Woensdag 11 januari 2017

 1. Goh, ik dacht dat ik de enige was met snelgroeiende wenkbrauwen. Die kortwiekt mijn vrouw al sinds ons tweede afspraakje drie jaar geleden ? dus dit komt me heel bekend voor…

 2. Vele vrouwen zijn dol op haar
  Vele vrouwen zijn dol op geuren
  Vele vrouwen zijn dol op kou
  Vele vrouwen zijn dol op warmte
  Gelukkig overwint de liefde
  Vind het zo leuk voor je

 3. Die opmerking over wenkbrauwen ken ik. Heb ik eindelijk een beetje wenkbrauw moeten die haren er weer uit.
  Mooi niet, lekker laten zitten …. en als er eens eentje irritant voor mijn oog hangt doe ik er zelf wat aan.
  Zo dat ben ik kwijt …. pffffffffff

 4. mogge Liesbeth
  ja er komt ander weer aan , dat betekent dat koukleum er ook weer zal zijn :)
  maar als ik dit zo lees , mooi geschreven trouwens
  zit het met jullie wel snor :) als die snor weg is hihi
  ja het zal wennen zijn aan elkanders manieren en geurtjes
  ik vind dat Peter het ook leuk zegt :)

  lachende groet

 5. Ik heb zo’n vermoeden dat je geen vrouw bent voor een beginnende man. Zo eentje vers van de opleiding, strak in het kakelverse mannenlichaampje, haartjes gekamd, handenwrijvend: zo, we gaan eens een vrouw beminnen…

Comments are closed.