Will & Grace komt terug!

Will & Grace komt terug! Er komen na 10 jaar 2 nieuwe seizoenen.

Het is heel wat jaren geleden, Netflix bestond nog niet, internet op je telefoon ook niet maar er was Will & Grace en dat maakte een hoop goed. Deze Amerikaanse sitcom was inmens populair met 17 miljoen kijkers per aflevering alleen al in Amerika. De serie was baanbrekend door de openlijk homoseksuele karakters in een tijd dat dat nog niet zo gewoon was en werd dan ook met vele prijzen beloond.

De serie volgt de twee vrienden Will & Grace in een New Yorks appartement. De homoseksuele advocaat Will woont samen met de Joodse binnenhuisarchitecte Grace en hoewel dat af en toe wrijving geeft kunnen de twee niet zonder elkaar. Ook hebben de beste vrienden van de twee hoofdpersonen grote rollen in de serie. De altijd beschonken Karen en flappernicht van een Jack geven de serie samen met de zoektocht naar liefde en de opvallende humor net dat ene waardoor je de serie steeds blijft (her)kijken.

Gelukkig hoeft dat herkijken binnenkort niet meer want mijn favo serie, waar ik de dvd’s kapot van heb gekeken (letterlijk!), komt terug. Kortgeleden kwam een eerste teaser online en geheel in de stijl van Will & Grace passen ze zich enorm goed aan aan de huidige tijd. Ze maken hun comeback zelfs al belachelijk in deze clip, maar hoewel de trailer werkelijk geweldig is opgezet kreeg ik toch wel even tranen in mijn ogen van de begintune die overigens naadloos overging in tranen van het lachen.
Will & Grace komt terug en wel op dinsdag 3 oktober om 20:30 uur bij TLC!

13 thoughts on “Will & Grace komt terug!

  1. Dat heb ik vroeger heel veel gekeken! Ik wacht tot de nieuwe aflevereingen (misschien) een keer op Netflix staan!

  2. Maar die mensen zijn geen dag ouder geworden! Hoe kan dat? Nou ja, Karen is een beetje dunner en Grace is onder de make-up een beetje ouder, maar Will is nog net zo slank! Dit was een van de weinige sitcoms die ik volgde en met ontzettend veel plezier. Nu kijk ik bijna geen televisie meer dus het is niet onmogelijk dat dit aan me voorbij zal gaan. Ik hoop dat het opnieuw leuk wordt en succesvol. En ik hoop, Liesbeth, dat je er met net zoveel pret naar kijkt als vroeggah.

Comments are closed.