Bloggen met (maar) een beetje sarcasme

Vrijdag 9 september 2016

Vrijdag 9 september 2016

Lies is in!
Nee dit is geen schunnige titel, Lies is nooit schunnig hooguit een beetje straight to the point, direct, hard en grof.
Zo zag ik vandaag een meisje dat aan haar gaatje zat. En nee niet die in d’r panty, maar gewoon aan haar kut. Het was vast shocking voor de opa naast me maar ik vond het een welkome afwisseling op mannen die dat ‘plakballen’ of ‘ recht leggen’ of ‘terug stoppen hij hing in m’n broekspijp’ noemen. Hadden jullie al begrepen dat ik met ‘mannen’ werk? Bij deze. Maar goed die doos was zo ongeveer van Utrecht tot aan Den Bosch in d’r doos aan het graaien. En juist toen ik het wel gezien had en haar wilde zeggen dat als ze bijten ze eens een dokter moest bezoeken, nokte ze ermee en ving ik haar blik helaas. Ze zei; Ja sorry er zit een gaatje. ‘Ja wijffie wel meer, maar een beetje privacy mag wel’. Ze schoot in de lach en zei er zit een gaatje in m’n spijkerbroek, ben ik vandaag in de mode. ‘Hoezo mode?’. Ja dat weet u toch wel dat shirt en die broek zijn helemaal in de mode. Tof hoor dat u dat nog durft op uw leeftijd.

Jullie gaan helemaal nooit meer een spoor van dat meisje terug vinden. Dahag met d’r grote muil.

Maar goed wat blijkt, jaha Lies is in! Die gare wijde spijkerbroek met al dan niet afgeplakte gaten, sjaaltje in m’n haar, dat drukke t-shirt en zelfs m’n rugzak zijn dus in de mode…waauw! Dat ik dit nog mee mag maken…gadverdamme. Heb ik weer! Gelukkig draag ik al jaren dit soort shirts (geen zwart of effen voor mij) en waren deze broeken zo enorm goedkoop dat het me werkelijk kan rotten of het hip is of niet. Maar ik plak zo wel ff m’n gaatjes dicht, er zijn grenzen.

Reader Comments

 1. Ik trek gewoon aan wat ik leuk vind en of het wel/niet in de mode is, interesseert me geen reet. Ook niet wat een ander van mijn kleding vindt. Maar om nou in het openbaar met m’n vingers…nee, laat maar.
  Warme groet

 2. Toch leuk om te horen dat je nog in bent ook al doe je er niets mee, hahahaha

  Apart hoor… dat ze dat zat te doen dan, nou goed… life goes on. De foto is prachtig trouwens!

  X

 3. Ha..ha…ben je mij nog niet tegen gekomen…..GRAPJE….tja je ziet wat onderweg…eigenlijk kan je geen camera missen….ik zou een heel kleintje kopen Liesbeth….. :-) :-)

 4. Wanneer ik de “mode”zie van die gaten en scheuren in de spijkerbroek, moet ik weleens denken aan de Moeders van vroeger, die uren achter de naaimachine zaten, om de boel weer toonbaar te krijgen.

 5. Ja mensen zijn rare wezens. Jij lekker hip en op en top in de mode leuk toch . Zo zie je maar weer modetrends komen na een paar jaar vanzelf terug hahaha

 6. dus je bent in en hip en vast ook cool en vet en weet ik wat nog meer
  dus je zat tegenover een doosgraaiende doos ;) , maar ze zei niet waarom , kan toch niet in de broekspijp gehangen hebben ;)
  ja als je onderweg bent kom je vreemd volk tegen , mensen kijken is best leuk
  geniet het weekend

Comments are closed.

You cannot copy content of this page