Vrijdag 6 november 2015

Spoor en stukje skyline van Eindhoven net voor de zon op is. In beeld onder andere het PSV stadion en Witte Dame.

Dat is toch? Maar huh? Jup dat is Eindhoven. En nee ik ben nog steeds niet van mijn geloof gevallen ik vind het nog steeds geen mooie stad. Maar zo dat eerste licht die één van de meest herkenbare gebouwen van de stad als silhouet uit laat komen, ja daar kan ik zelfs niet omheen. Ik ben heus niet specifiek hierheen gereden om deze foto te maken. Ik stond gewoon in het park te wachten op madam Zon die op zich liet wachten en ben even gaan kijken waar ze bleef. Ik bedoel ze kunnen wel zeggen dat de zon voor niets op komt maar hé alles wordt duurder.
Op de foto zie je het PSV stadion, de Regent en de Witte Dame. En meer op de voorgrond station Beukenlaan die per december dit jaar station Strijp-S gaat heten.