Vrijdag 25 september 2015

Een eikel is op de uitstekende delen van wat prikkeldraad blijven steken.

Een eikel is op de uitstekende delen van wat prikkeldraad blijven steken.

Niet ver van één van mijn werklocaties is een groot park met biologische boerderij, weilandjes en bijbehorende beestjes. Met enige regelmaat fiets ik hier in alle vroegte langs om te kijken of ik de koeien leuk kan fotograferen. Tot nu toe niet. Maar terwijl ik naar ze stond te kijken en besloot naar huis te gaan zag ik dit. Een eikel die precies is geland op de prikkel van een stuk prikkeldraad. Nee, ik heb hem er niet opgeduwd. Als je iets beter kijkt zie je dat er op de eikel hele kleine druppeltjes zitten, mist en dauw. Geen gouden uur waarop ik stond te wachten bij m’n koeien. Wel mist, dauw en een zeldzaam leuke eikel.

3 thoughts on “Vrijdag 25 september 2015

  1. *grinnik* ja hoor dat kan je nu ;-) leef je uit !!

    En ja de rest van jouw reactie….

    luidkeels: “amen!” (had niet anders verwacht eigenlijk)

Comments are closed.