Villasappho.nl is jarig!

Villasappho.nl is jarig!

28 augustus 2010 was het toen ik op mijn kersverse eigen domeinnaam begon met wat later fotoblog genoemd zou worden. Toen nog zonder tekst, zonder wordpress en qua fotografie zonder dat ik echt wist wat ik aan het doen was, begon ik aan een avontuur wat vooraf gegaan werd aan een statische niet meer bestaande website met niet meer dan een af en toe veranderend portfolio.

Wie een beetje oplet weet dus dat mijn blog vandaag jarig is en dat er in die 7 jaar ook heel wat veranderd is. Met bezoekersaantallen die nog dagelijks groeien is mijn liefde voor het bloggen er nog niet minder om geworden. Uiteraard vergt het, zoals jullie allemaal weten, wel veel tijd en daarom heb ik besloten een paar veranderingen in te voeren.

En ja ik ga minder bloggen maar eigenlijk ook weer niet. Ik ga namelijk één dag per week terug naar mijn roots, één dag van weinig tot geen woorden een squipday meestal 1 en misschien 2. Daarnaast ga ik nog een beetje verder terug naar die van fotograaf en ga ik meer doen met series. Want hoe dol ik ook ben op verhalen schrijven, bitchen over al dan niet belangrijke onderwerpen en vertellen wat ik nou weer waar uitgespookt heb, fotograferen is mijn grote passie en de reden dat Villasappho.nl bestaat.

Dus een dikke dankjewel lieve volgers (en lurkers!) voor jullie bezoek, reactie, steun, aandacht en liefde, jullie zorgen voor een belangrijk deel dat ik met zoveel plezier blog en ik hoop jullie dan ook nog vele jaren te volgen en hier te zien. Op naar de 8 jaar!

30 thoughts on “Villasappho.nl is jarig!

 1. Gefeliciteerd met je blog verjaardag.
  Ik ben benieuwd naar de veranderingen ? Veranderingen geven vaak een wat andere energie, en daar is soms niets mis mee

 2. Van harte gefeliciteerd! Zelf blog ik de laatste 6 jaar bij WordPress en de voorafgaande 7 jaar bij webminlog. Maar mijn frequentie met 11 berichten per maand ligt een stuk lager.

 3. Nu en dan een nieuwe weg inslaan met het bloggen werkt verfrissend en inspirerend. Dit heb ik ook al menige keer gedaan.
  Proficiat met het bloggen in ieder geval.

 4. van harte Liesbeth met deze mijlpaal
  en al zal ik zeker het zo jij het noemt het bitschen missen hihi
  je zal er zeker weer wat moois van maken

  goed 6 uur wandelen in de zon , de helft weg
  is geen straf voor me hoor :)
  morgen nog zo iets
  fijne avond groet

 5. Gefeliciteerd. Wees gerust, blijf je lekker volgen. Komen vast nog veel mooie foto’s, blogs en wat al niet meer van je langs.

 6. Gefeliciteerd met de 7 vette jaren, dat ze nu iets magerder zullen worden ( qua schrijven) ….. als jij dat nou beter vindt is het toch goed!

 7. Van Harte Gefeliciteerd. Je hebt het toch maar mooi voor elkaar gebokst dat ik ergens in de Achterhoek aan je dacht omdat ik een rode fietsbel zag met wiite stippen.

Comments are closed.