Supermarkt ergernissen deel 5

Supermarkt ergernissen

Hoewel de mensen nog steeds vreselijk vervelend en irritant kunnen zijn was het de laatste tijd vooral de winkels zelf die me danig irriteerde. Geweldig ‘kijk hier!’ een nieuw product en een week later als het idd geweldig blijkt is het pleite. Lidl heeft er een houtje van. En het ergste is nog dat de producten in Duitsland gewoon wel allemaal vast in het assortiment zitten. Hé ik heb veel voor Doezel over maar ik ga niet naar Duitsland voor zijn snoepjes of mijn favo vega maaltijd.

Ik gebruik nooit karretjes, zeker niet sinds er mandjes met wielen zijn. Geweldige uitvinding, maar die wieltjes die zijn ook wel eens dwars. Ik heb dat pokkeding vandaag de hele winkel laten zien en dat heeft iedereen gehoord ook.

Het is meer een Aldi-ding, je hebt 3 dingen nodig en ze hebben ze allemaal niet. En omdat de dichtstbijzijnde Aldi zo freaking klein is moet je dan ook nog wringen om de winkel te mogen verlaten. Ik hoorde verdomme nog net geen plop toen ik me tussen de mensen bij de kassa doorgewrongen had. Big bitch heeft iets meer ruimte nodig oké?!

Winkels waar ze mijn tas moeten controleren. Er lopen welgeteld 3 mensen in de winkel, ik ben er één van, de twee andere zijn het personeel zelf. De hele winkel is gespiegeld, geveegd het is een freaking wonder maar ze hebben gewoon helemaal niets te doen. En dan bij de kassa m’n hele tas doorploegen, zoek je iets belastends ofzo? Eén tip, niet zeggen dat ze een stukkie vergeten zijn.

Ik ben geen aanbiedingjager, maar de a-merken koop ik graag met korting. Zo ook senseo. Eens in de zoveel tijd is er een aanbieding bij alle winkels, bij nettorama hebben ze de grote zakken die het voordeligste zijn. Laatst had ik de aanbieding over het hoofd gezien en toog ik, op de laatste dag, naar de winkel voor mijn favo ochtendhumeurverdelger. Eenmaal daar was het vak leeg èn het kopschap. De bedrijfsleider begreep er niets van want hij had net nog alles gevuld. Na even rondkijken bleek één vrouw de complete voorraad te hebben geplunderd. Fuck dat moet een kreng zijn ’s morgens. Twijfelend over mijn volgende actie draalde ik even tot de bedrijfsleider opeens zei; ‘ze staat niet meer bij haar karretje’. Met 4 zakken in mijn hand zoefde ik via de kassa die de bedrijfsleider speciaal voor me open deed, naar buiten.

Hebberige mensen, dwarse mandjes, volk wat niet aan de kant gaat, niks hebben van wat er op mijn lijstje staat. Herkennen jullie mijn supermarkt ergernissen?

20 thoughts on “Supermarkt ergernissen deel 5

 1. Een heel enkele keer, als ik echt niet goed in mijn vel zit, dringen dat soort ergernissen ook bij mij binnen, maar meestal laat ik het van mijn brede rug afglijden, en vind ik boodschappen doen niet zo erg.
  Wat ik inderdaad ook wel jammer vind is als ze producten die ik lekker vind uit het assortiment halen.

 2. IK ga zelden alleen naar zo’n winkel. Meestal samen met vrouwlief okm het karretje te sturen en wat logisch in te laden. Zij heeft geen rijbewijs en gelukkig meer verstand van prijzen en lijstjes. Bij de kassa is het een ramp als je iemand voor je hebt die van alles en nog wat aan het doen is tot het moment van betalen daar is en dan pas gaat zoeken naar een pasje. Liefst een die het doet. Dat kan best nummer 2 of 3 zijn. Dat jij daar dan staat te wachten vinden ze even minder interessant. De selfiecultuur is soms schokkend…ook in de supermarkt. Binnenkort een professionele observatie van mijn kant over klantvriendelijkheid bij zo’n winkel…het kan echt..

 3. Om de redenen die jij beschrijft mijd ik de Aldi altijd. Ik koop liever bij de Albert Heijn, Emté en heel soms de Lidl.

 4. Ik kan mij zo ergeren aan mensen die vlak voor je rijden met hun kar en opeens pardoes stoppen, zo midden in de gang om dan links of rechts in de rekken een pak koeken of weet ik veel te halen die je dan nog eens vanboven tot onder bekijkt. En daar kan je dan NIET voorbij omdat die de ganse gang blokkeren!

 5. Jazeker. Of eentje: vorige week vroeg ik om een heel Volkoren brood aan het meisje dat stond te beppen met haar rug naar me toe. Alle schappen waren nog leeg. Oké het was zondagmorgen dus dat snap ik nog wel. Ze pakt een brood van een karretje, laat het op de grond vallen en wilde dit vervolgens voor me gaan snijden.

 6. Aan winkelen heb ik geen hekel maar ik moet erbij zeggen dat het er hier meestal rustig aan toegaat, ook als het druk is. Aldi zit in een groot pand pand met brede paden. In grotere plaatsen is het anders, dat zien we.
  Het liefst ga ik naar de Aldi en Lidl in Duitsland, ze bieden meer A-merken, hebben meer voorraad en, niet onbelangrijk, zowel personeel als de meeste klanten zijn beleefd.
  Hoe het in de grote Duitse steden is weet ik niet.

 7. Heb 2 winkels niet ver van mijn deur.Bij lidl kom ik bijna niet meer .Koop je iets waar jetevreden van bent en dan hebben ze het de vogende dag niet meer.Dus ga ik tegenwoordig ergens anders winkelen.

  1. Iets uit iemand karretje halen is niet echt sociaal geaccepteerd. Maar die koffie smaakt joh.

 8. ik haat winkelen
  maar eten moet er komen , dus haal ik wat ik nodig heb en ben snel weer thuis
  meestal is dat bij een jumbo of hoogvliet zaak hier het dichtste bij

 9. Ik wil nog wel eens bij de lidl komen. Het wisselend assortiment stoort me ook. Voor de rest heb ik weinig moeite met winkelen.

 10. Totaal niet. Ik doe vrijwel geen boodschappen bij de Lidl of Aldi en haal het meeste bij de Jumbo en Vomar. Zelden dat ze daar iets niet hebben. Kan het me niet herinneren. Wel hebben ze idd van die handige sleurmandjes. Die van de Vomar zijn me alleen iets te breed. Gelukkig is dat een redelijk ruime winkel.

  1. De Lidl en Aldi zijn hier tegenwoordig ook behoorlijk ruim qua gangpaden, maar ze zijn me net te ver wer en goedkoper zijn ze zeker niet.

 11. Ik race door de supermarkt en neem enkel wat op mijn boodschappenlijstje staat. Zo erg haat ik winkelen. Als ze dan niet hebben wat op mijn lijstje staat, moet ik alsnog naar een andere winkel… ergernissen genoeg als het om boodschappen gaat…

 12. Deze morgen ergerde ik me in de Lidl. Ieder product dat ik wilde kopen lag niet in de rekken. Lege plekken dus. Dan maar naar de Aldi gefietst enkele straten verderop. Daar vond ik alles wat ik nodig had.

Comments are closed.