Bloggen met (maar) een beetje sarcasme

My Best Veggie

My Best Veggie

My Best Veggie
Vorige week liep ik bij de hofleverancier toen ik in de koeling een nieuwe verpakking zag die mijn aandacht trok. Iets nieuws vega bij de Lidl? Top! Maar eerst proeven. Het kwam prima uit, ik zou avonddiensten hebben en dan is een warme maaltijd die in de magnetron kan een uitkomst. Ik bekeek de verpakking zag niets wat me niet aanstond en vertrok met de verpakking onder mijn arm.

Thuis kookte ik de spaghetti verpakte het geheel met wat tomaatjes, pijnboompitten, sla en een broodje en toen ik stiekem al even proefde was ik zeer blij verrast. Dit smaakt prima! De bakjes zijn voor één persoon genoeg en behoeven geen extra garnering, want het is al lekker! Eindelijk eens een makkelijke maaltijd die geschikt is voor vegetariërs en prima op te warmen is.
Helaas was ik niet de enige die het vond smaken want toen ik terugging was er geen verpakking meer te vinden. Ik vond het er nog genoeg in een andere winkel maar weet dus niet of dit vast in het assortiment komt. Wel zag ik op de Duitse website dat er een hele lijn aan vega producten zijn van dit merk. Ik heb mijn vragen uiteraard wel bij Lidl neergelegd en hoop spoedig antwoord te krijgen. Tot die tijd zal ik verlekkerd terugdenken aan deze eenvoudige in 10 minuten klaar vegetarische maaltijd.

NB: Een kleine week na verzending kreeg ik mijn antwoord, het product is tijdelijk en komt alleen bij acties terug in de winkel.

De Vegetarische spaghetti van Lidl 'my best veggie'

Reader Comments

  1. Heb het wel zien liggen, maar de “burgers” van hun vind ik echt niet lekker, dus heb dit ook niet meegenomen. Als ik het zie ga ik het toch eens proberen, bedankt voor de tip.

  2. kant er klaar maaltijden koop ik eigenlijk nooit, ze zijn meestal véél te zout. ( ik kook zonder zout) maar voor jou is het een uitkomst en natuurlijk mazzel dat het goed smaakt.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page