Maandag 30 november 2015

Storm aan het strand van Hoek van Holland is mijn favo geluid.

Met regelmaat heb ik er van de week aan gedacht en net zoveel heb ik het voor me uit lopen schuiven. Ben ik goed in. Maar ja dan komt er toch een moment dat ik het zat ben òf je vult dat kreng in òf je zet er een punt achter en laat het waaien. Nou lijkt het laatste wel het makkelijkste, ik bedoel zelfs hier in het zuiden blaast het hard genoeg, maar ja ik kan ze ook gewoon invullen…

Doorgeefstokje met 5 vragen:
1. Omschrijf jezelf in woorden…
Koppig, eigenwijs, gevoelig, ouwehoer, nieuwsgierig, creatief.

2. Wat vind je mooi aan jezelf?
Krullen en dat ik situaties van beide kanten kan begrijpen.

3. Hoe voel je je op dit moment en waarom?
Relaxed en das lang geleden. Ik heb net sinds 5 dagen rustig op de bank kunnen lezen met Doezel samen onder een dekentje, zalig.

4. Zou je iemand anders willen zijn? Waarom dan wel / of niet?
Met alle liefde, problemen van anderen lijken altijd makkelijker. Maar ja vluchten heeft me weinig opgeleverd dus laat ik voor mezelf kiezen en m’n eigen issues aanpakken.

5. Naar welke persoon stuur je dit door en waarom?
Ik vraag het niemand, ik ben ook niet te dwingen, pak het op als het je iets lijkt en laat het even weten!

De Prikkel je zintuigen tag van Sytze:

1. Wat is de lekkerste geur die je ooit hebt geroken?
Van de week schreef ik al over baby Leyla, maar ik vind Kater Doezel ook zo lekker, pannenkoeken(!) en ik geniet elke seconde van de frisse lucht en dan vooral de bossen in deze omgeving.

2. Wat is het fijnste geluid dat je ooit hebt mogen horen?
Ik kan me de eerste keer dat Doezel tegen me aan kroop en begon te spinnen nog herinneren ik werd wakker van een tussentukje op de bank. Dat was ook de eerste keer dat hij me opzocht een kleine week nadat hij was afgeleverd. Maar boven alles storm aan zee, de wind, het stuivende zand en de pure geluiden van dat natuurgeweld.

3. Wat is het mooiste beeld dat je ooit op je netvlies had en wanneer was dat?
Ik begin een beetje spijt van m’n deze tag te krijgen geloof ik…Ik bedoel als je kinderen hebt of een partner is het zo veel makkelijker in te vullen dit. Ik heb heus momenten waar ik aan terugdenk maar het mooiste… Ik kan me de eerste keer dat ik in Rotterdam was en de eerste keer in Villa Volta beide heel goed herinneren en ook de eerste keren dat ik, voor mij, belangrijke mensen zag, weet ik nog. Ik hou ff op met deze want ik raak van slag af. 

4. Wat is de prettigste smaak die je ooit in je mond hebt gehad?
Het kan niet anders zijn dan dat hier chocola moet staan. Ik weet zeker dat m’n oma mij dat als kleintje gegeven heeft. Daarnaast perfect, aan het spit gebraden kip en pannenkoeken.

7 thoughts on “Maandag 30 november 2015

  1. Very nice!
    I loved the effect created by the wind. Emphasized the loneliness of the human figures.

    1. And again you found one of my Dutch ones. Because I start writing on my blog very recently I try to tell things about myself. But those ‘tags’ with questions I keep getting them form somebody. I love her but those tags blugh. Tried to irritate her a bit and well that didn’t work. So at least I could add a stormy photo of my favorite beach and answere the question what is my favorite sound. Well storm at the beach, that’s it.

Comments are closed.