Maandag 19 oktober 2015

Close up van een struik in herfsttooi

Close up van een struik in herfsttooi

O de herfst is zo mijn tijd van het jaar!!! Prachtig licht, prachtige kleuren en uhm minder prachtig weer. Das dan wel weer een bietje jammer. Ik merk het verschil dit jaar enorm. Stonden er op bepaalde locaties vorig jaar maar een paar paddo’s, nu sterft het ervan. Kreeg ik vorig jaar 1 tamme kastanje op mijn hoofd, durf ik nu bijna niet meer naar mijn werk te fietsen van de eikels. Ik werd daarnet gewoon dubbel bekogeld! Maar omdat ik dit weekend ´boven de rivieren´ heb vertoefd zoals ze dat hier noemen heb ik dus even geen paddenstoelen gefotografeerd. Wel kwam ik deze prachtige (vult hier de naam in zodra ze die weet) tegen. En weet je wat ik nou zo mooi vind? Het past zo goed bij:

Letter C.

11 thoughts on “Maandag 19 oktober 2015

 1. Prachtige foto. Maar het mooist vond ik hier de uitdrukking: oefening baard kunst. Grapje van de spellingscontrole of gewoon een spreekwoord met een baard? Ik vond het in elk geval prachtig :-) :-)

  1. Nope gewoon slecht in spellen. Ik heb het jaren en jaren niet nodig gehad die tijd heb ik in fotografie gestoken. Uiteraard wel even aangepasd.

 2. Inderdaad, genieten met een groet G , ik krijg het alleen nóóit zo mooi op een foto als het in werkelijkheid is!

  1. Hey Riet, als ik kijk naar mn foto’s van de herfst 5 jaar geleden kan ik alleen maar zeggen oefening baard kunst! Maar stop niet met schrijven daar geniet ik zo van!

   1. Eigenlijk maak ik alleen foto’s “als herinnering” én natuurlijk als illustratie (of reden) voor m’n logjes . heb ook alleen maar een simpel automaatje dat altijd in m’n zak zit;-)

    1. En dat is prima als je daar tevreden mee bent! Zoveel mensen kopen dure camera’s en gebruiken het amper. Sunt!

 3. Moeder Natuur heeft het goed geregeld: als de dagen grauw, somber en nat zijn, staan de bomen en struiken er kleurrijk bij.
  Het blad kleurt mooi bij je bril :-)
  LIeve groet

  1. Daar zeg je zo wat over Moeder Natuur, had het nog niet zo bekeken. Mooi!
   En thanks.

 4. De herfst is een kleurenfestijn, dat laat deze fraaie foto goed zien hoor. Kastanjes op je hoofd krijgen, is natuurlijk weer wat minder leuk.

Comments are closed.