Bloggen met (maar) een beetje sarcasme

Schrijfuitdaging: Het oude lijstje

Schrijfuitdaging: Het oude lijstje

En dan opeens zie je een bordje. -Schat sla hier eens af-. En weet je dat je ergens naar onderweg bent, iets wat je al heel lang wil zien. Jaren geleden ik was net verhuisd, mijn spullen waren uitgepakt, het stof was neergedaald, maar gesetteld als ik was kwamen al snel de muren op me af. Na jaren in een ongezonde relatie vroeg ik me af; wat wil ik nou eigenlijk? En begon te schrijven. Nu zit ik naast m’n vriend in de auto en rij geheel onverwacht, slecht in topografie weet u, de parkeerplaats op en stap uit. Ik loop langs de twee gebouwen en zie in de verte de eerste steen, buig glimlachend mijn hoofd en streep in gedachte weer iets van een heel oud lijstje.

Schaaps schrijfuitdaging – Bucketlist

Reader Comments

  1. en dat levert een prachtige foto op
    van ik vermoed een plek waar in WO 11 mensen van het verzet zijn gefusilleerd

  2. Mooi geschreven! Soms kun je spontaan iets van je lijstje afstrepen. Soms doe je iets wat je niet op het lijstje had staan, maar wat er zeker een plaatsje zou mogen krijgen! Geweldig dat je dit persoonlijke stukje hebt gedeeld. Ik ga je linken!

Comments are closed.

Dat mag niet.