Schrijfuitdaging: Het oude lijstje

Het oude lijstje

En dan opeens zie je een bordje. -Schat sla hier eens af-. En weet je dat je ergens naar onderweg bent, iets wat je al heel lang wil zien. Jaren geleden ik was net verhuisd, mijn spullen waren uitgepakt, het stof was neergedaald, maar gesetteld als ik was kwamen al snel de muren op me af. Na jaren in een ongezonde relatie vroeg ik me af; wat wil ik nou eigenlijk? En begon te schrijven. Nu zit ik naast m’n vriend in de auto en rij geheel onverwacht, slecht in topografie weet u, de parkeerplaats op en stap uit. Ik loop langs de twee gebouwen en zie in de verte de eerste steen, buig glimlachend mijn hoofd en streep in gedachte weer iets van een heel oud lijstje.

Schaaps schrijfuitdaging – Bucketlist

16 thoughts on “Schrijfuitdaging: Het oude lijstje”

 1. Nicky schreef:

  Prachtig. De tekst en de foto.

 2. Fluwijn schreef:

  Fantastische foto en een heel mooie tekst.

 3. Aukje schreef:

  Supergoed geschreven.

 4. Harme van Kamp schreef:

  Mooie blog en een prachtige foto.

 5. Marylou schreef:

  Sfeervolle foto en werkelijke prachtige woorden als surplus

 6. Matroos Beek schreef:

  Wat mooi Liesbeth! Zowel het verhaal als de foto.

 7. Sjoerd schreef:

  Alleen de foto is de reis al waard.

 8. Leo schreef:

  Mooie lijn in je foto, het kruis op de achtergrond trekt je de diepte in….oeps…

 9. Karel schreef:

  en dat levert een prachtige foto op
  van ik vermoed een plek waar in WO 11 mensen van het verzet zijn gefusilleerd

 10. Stefanie schreef:

  Mooi geschreven! Soms kun je spontaan iets van je lijstje afstrepen. Soms doe je iets wat je niet op het lijstje had staan, maar wat er zeker een plaatsje zou mogen krijgen! Geweldig dat je dit persoonlijke stukje hebt gedeeld. Ik ga je linken!

 11. Rietepietz schreef:

  En het levert je ook nog een erg mooie foto op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: