Bloggen met (maar) een beetje sarcasme

Grappigheden in ’t Wild 23

Grappigheden in ’t Wild 23

Er is weinig grappigs te vinden onderweg, heb ik gemerkt. Dat zal ongetwijfeld aan de tijd waarin we leven liggen maar dat maakt wel dat ik extra goed op moet letten. En dan als je heel goed kijkt, dan wordt je nog wel eens iets voor Grappigheden in ’t Wild 23 ‘in de schoot geworpen’ een krokodil of zo.

Grappigheden in 't Wild 23Dat is een zeer accurate omschrijving

Grappigheden in 't Wild 23

Grappigheden in 't Wild 23Zo’n ex heb ik ook.

Reader Comments

  1. Het ANWB-stelletje is ook leuk.. toevallig hadden vriendlief en ik vandaag allebei een zwart T-shirt en een spijkerbroek aan.. ik vrees nu dat we ook door mensen op de foto gezet zijn voor zo’n rubriekje als dit..! :-)

  2. Nou je hebt toch wel weer een leuke oogst zou ik zeggen! Kroko is natuurlijk geweldig om in ons kikkerlandje tegen te komen.
    Maar die teksten op die auto kontjes zijn ook helemaal te gek.

  3. Wil zelf nog eens een blog schrijven over dieren in het wild.
    Ik kom fietsend vaak leuke beelden van dieren tegen.
    Nu moet ik nog leren afstappen om er een foto van te maken. 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You cannot copy content of this page