Grappigheden in ’t Wild 15

Grappigheden in 't Wild 15

Al een paar dagen scharrelde ik piekerend rond, wat ben ik nou vergeten? Ik moest nog iets maar wat ook alweer? Teruglopen naar waar ik op het idee kwam was ook niet aan de orde want ik had nergens om naar terug te lopen. En ondertussen maar verzinnen hè. Maar ik weet het en schaam mij diep dat ik jullie zonder jullie maandelijkse grappigheden heb moeten laten zitten. Maar in mijn verdediging, januari was gewoon geen grappige maand. Dus hier vers uit de voorraad Grappigheden in ’t Wild 15.

Grappigheden in 't Wild 15

Grappigheden in 't Wild 15

Grappigheden in 't Wild 15

Grappigheden in 't Wild 15

Grappigheden in 't Wild 15

22 thoughts on “Grappigheden in ’t Wild 15

  1. Nou.. je hebt het bij deze wel goed gemaakt vind ik hoor hahahaa!
    Vreemd hè, dat ze, als ze ‘foto’ met grote letters schrijven, even kwijt zijn hoe het moet, maar de ‘mini-foto’s ‘ gaan prima..!
    Je maki wat mee! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *