Geen Spoor meer!

Wie kan zijn Spoor missen en wil die met mij delen?

Geen Spoor meer!
Een paar maanden geleden dacht ik er opeens aan. Ik was de eigenaar van een kortingsabonnement bij NS maar gebruikte die eigenlijk nooit meer. Verwend als ik ben rij ik meestal met Frans naar een eventuele locatie in de buurt en voor de verre trippies gebruik ik inmiddels al jaren die fijne dagkaarten. Tot vorig jaar werkte ik verder weg en gebruikte ik regelmatig de trein, zo had ik mijn kortingsabonnement er overigens ook zo uit want ik kreeg ook nog reiskostenvergoeding. Inmiddels werk ik op fietsafstand en dus besloot ik mijn abonnement bij de spoorwegen op te zeggen. Dat scheelde algauw €60,- per jaar en omdat ik een abonnement opzegde voor die werkelijk voorbij was kreeg ik ook nog een deel van het bedrag teruggestort.

Allemaal goed nieuws nietwaar? Nou dat is wel te bezien want ik krijg geen Spoor meer!!! Dat leuke blad van de NS wat ik nog niet eens zo leuk vind voor de kortingsbonnen, valt nu ook nooit meer in mijn brievenbus. Hoewel het ‘gratis’ bij de NS abonnementen verstrekt wordt, is het 4-jaarlijkse blad daarbuiten niet te verkrijgen of aan te vragen. En ik ben ook de enige treingek tussen familie en vrienden die alleen om auto’s geven. Daarom lieve lezers wil ik jullie vragen, wie krijg het NS blad Spoor en wil die met mij delen? Alle kosten worden uiteraard gedekt!

14 thoughts on “Geen Spoor meer!”

 1. minoesjka2 schreef:

  Nou, zie dat je al genoeg aanbiedingen hebt. Ik kreeg het blad een tijdje terug voor het eerst, omdat ik een 60+ kaart had aangeschaft. Leuk blad, met leuke tips, dus ik snap je wel :-)

 2. Rob Alberts schreef:

  Ook ik stuur het blad graag maar jou toe.

  Spoorgroet,

  1. VillaSappho schreef:

   Ik heb Karel al gemaild maar mocht het niet lukken dan mail ik je.

 3. rietepietz schreef:

  Ik herinner me dat blad niet, maar het is ook lang geleden toen ik een abonnement had. Nee ik kan je dus niet helpen maar ik zie dat er genoeg aanbiedingen zijn, leuk opgelost.

 4. Ximaar schreef:

  Ik heb ‘m met succes een paar jaar geleden stopgezet. Vond het een blad voor yupsters. 😉

  1. Ximaar schreef:

   Ik had er een link bijgezet, maar die is er door de quarantainist afgehaald. Je kan ook googlen naar: ximaar ontspoord

   1. VillaSappho schreef:

    Ja dat kan ik deel je mening over het blad alleen totaal niet en toch zie ik mezelf niet als yupster.

 5. vivapo schreef:

  #DurfTeVragen & #DurfTeDelen

 6. Sjoerd schreef:

  Ik heb het niet, maar het lijkt me wel een leuk blad.

 7. fietszwerver schreef:

  ik wil dit mooie blad ook graag met je delen hoor

  1. VillaSappho schreef:

   Super Kareltje! Ik heb je net gemaild.

 8. natuurfreak schreef:

  Spijtig genoeg kan ik je niet helpenmaar zou alik kon het zeker delen

 9. Peter schreef:

  Wil “Spoor” graag met je delen, maar misschien even afwachten of er mensen in je buurt zijn die het blad krijgen. Dat scheelt in de kosten voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *