Bloggen met (maar) een beetje sarcasme

Fotoserie: Shadi en het gouden uur

Fotoserie: Shadi en het gouden uur

Wat een verademing was dat gister weer. Eindelijk weer eens een fotoshoot met iemand die instructies perfect opvolgt en minimaal net zo hard werkt als ik. Shadi hier, fotografeer ik vaker (5x). De laatste keer is alweer een paar jaar geleden dus toen ik haar zag was eigenlijk mijn eerste vraag, ‘hoe oud ben je nu?’ Weet je, het is helemaal niet erg dat zij ouder en volwassener wordt, maar dat betekent ook dat ik ouder ben geworden en daar ben ik dan even wat minder fan van.
De eerste keer dat ik Shadi fotografeerde was in september 2012. Tijdens die fotoshoot liet ik haar tussendoor een paar foto’s zien. Haar verbaasde uitroep ‘ben ik dat?!?!’ en de emotie op haar gezicht hebben mij doen beseffen hoe leuk het is iemand te fotograferen die zelf niet doorheeft hoe mooi en bijzonder hij of zij is. Door de jaren heen heb ik dan ook gemerkt dat iemand ontzettend knap kan zijn maar dat niet altijd over weet te brengen op foto’s. Ik ben er dan ook van overtuigd dat schoonheid van binnen zit en dat een goed hart en een mooi karakter ogen laat stralen en dat is precies wat ik wil laten zien met mijn foto’s. Fotoserie: Shadi en het gouden uur.

Reader Comments

  1. Prachtige foto’s! Mooi licht en een model, maar het is de kunst om het er mooi op te krijgen!

  2. Wow, een mooie fotoshoot had je, een echt kerstcadeau hé?
    En jouw reactie bij mij is dat ook, heerlijk een nieuwe webbie op mijn blog te zien zodat ik ook van haar stekje genieten kon!

Comments are closed.

Dat mag niet.