Fotoserie: Prutsneeuw en dikke mist

Fotoserie: Prutsneeuw en dikke mist

Totaal niet uitnodigend vond ik die ene ochtend met sneeuw laatst, het dunne laagje en de voorspelde grauwigheid konden me niet bekoren. Het twijfelachtig beetje werd pas interessant toen ook de prutsneeuw al verdwenen leek maar dat niet meer te zien was omdat de mist zo dik boven de wereld hing. Dikke mist is uitdagend qua fotografie en dus toog ik met mijn moonboots aan naar buiten. Hoewel op veel plaatsen al verdwenen sjokte ik even buiten de bewoonde wereld al weer vrolijk door het witte goedje en zocht in weidse grijsheid naar de juiste hoek. Fotoserie: Prutsneeuw en dikke mist

 

19 thoughts on “Fotoserie: Prutsneeuw en dikke mist

  1. ik was nog wakker toen het ’s nachts begon te sneeuwen maar hij smolt hier dadelijk toen hij op de grond viel…dus zelfs geen prutsneeuw.Jij hebt dus wel al zijn het minivlokjes ,winterbeelden kunnen vastleggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *