Fotoserie: Mist tijdens de schemering

Mist tijdens de schemering

Dat ik zo goed als altijd mijn camera bij me heb, heeft er al vaker voor gezorgd dat ik onverwacht mooie dingen kon fotograferen. Laatst zat ik naar Frans in de auto toen ik nog niet eens ver van huis, zo ongeveer overal tegelijk mist op zag komen. Het gouden uur was afgedekt door een laag wolken, het was vochtig november weer en voor die mist er was, was er helemaal niets in mij die vond dat ik foto’s moest gaan maken. Maar mist, mist veranderd anders. De toch al korte dagen worden zonder ondergaande zon wel heel vroeg ingezet en geven de dag een trieste aanblik. Die aanblik veranderd naar spookachtig als opeens vanuit alle hoeken dikke mistflarden voorbij komen drijven. En zo dreef die mist me uit de warme auto en schoot ik de fotoserie: mist tijdens de schemering.

21 thoughts on “Fotoserie: Mist tijdens de schemering”

 1. meninggever schreef:

  Heerlijke plaatjes. Logisch dat je even stopt om die vast te leggen. Heel herkenbaar….

 2. waterix schreef:

  Mooie sfeerbeelden, goed gezien.

 3. Jeanne van Sjannesblog schreef:

  Spooky!

 4. minoesjka2 schreef:

  wow ……… prachtig!!

 5. Suskeblogt schreef:

  heel mooie natuurfoto’s.

 6. willyduvel schreef:

  Mooie reeks voor mij die gracht Enig Grts

 7. Evelyne schreef:

  Prachtig vastgelegd!

 8. Deborah Hamar schreef:

  Oh de mist tussen de bomen… Het heeft altijd iets magisch… Mooi.

 9. Prachtig! Die met de bomenrijen is mijn favoriet.

 10. fietszwerver schreef:

  pracht foto’s , met de mooie boom reflexie mijn favo

 11. Sjoerd schreef:

  Je hebt het in ieder geval mooi weten te vangen…

 12. rietepietz schreef:

  Vooral die met die bomen is prachtig.

 13. natuurfreak schreef:

  Opkomende mist die boven de akkers zweeft , om vast te leggen.altijd een erg special moment

 14. vivapo schreef:

  een prachtig natuurfenomeen schitterend in beeld gevat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: