Fotoserie: De fietsen van Aarle-Rixtel

Fotoserie: De fietsen van Aarle-Rixtel

Hoewel ik graag een flink stuk fiets en Natdorp niet eens zo heel ver van mijn vorige woonlocatie lag, heb ik echt niet alles in deze omgeving gezien. Dat is maar goed ook, want dan kom ik nog eens wat nieuws tegen. Laatst reed ik namelijk (heel verwend) met de auto door een dorp en zag ik allerlei fietsen staan. Op zich niets geks maar die fietsen waren in vrolijke kleuren geverfd en hadden plantenbakkies voor en achterop. Dat ze hier als kunst stonden, dat moge duidelijk zijn. Een andere reden dan dat kon ik niet vinden. Ik maakte er uiteraard foto’s van daarom fotoserie: De fietsen van Aarle-Rixtel

16 thoughts on “Fotoserie: De fietsen van Aarle-Rixtel”

 1. Aukje schreef:

  Heel gezellig!!!

 2. Stef den Flater schreef:

  Ik zag dit ook al … in Brussel. Nee, ze zijn niet bedoeld om mee te fietsen. Tenzij men steeds een fietspomp bij de hand heeft.
  mvg

 3. Ferrara schreef:

  Dankbaar onderwerp.

 4. Hartelijke Hot Hulk schreef:

  Die staan er gekleurd op.
  Gezellig leuk!

 5. Henk Jonkvorst schreef:

  Je hebt een mooie serie van fotogenieke kunst weten te maken

 6. Edward McDunn schreef:

  Wat leuk Liesbeth, het fleurt de boel wel op hè?

 7. Michel schreef:

  Fleurig toch… :-)

 8. AnneMarie schreef:

  Gaaf he. Ik had in mijn tienertijd een paarse fiets. Helemaal zelf geschilderd want spuitbussen waren er toen nog niet. Super trots was ik erop maar durfde er niet zo goed mee voor de dag te komen. Behoorlijk alternatief voor die tijd.

 9. Marylou schreef:

  Die ze je in de ardennen in kleine dorpjes ook wel de gevel opsmukken

 10. fietszwerver schreef:

  mooie serie
  ja prachtig zijn de mooie creaties mensen van hun fietsen maken
  heb er nooit bij stil gestaan , maar zal in de archieven , want ik maakte er ook wat foto’s van hihi

 11. Sjoerd schreef:

  Een dankbare serie. Het heeft wel wat…

 12. rietepietz schreef:

  En zo heb je meteen een heel kleurig logje, misschien geen kunst maar toch wel heel leuk!

 13. petergreyphotography schreef:

  Mooi! Ik zag zoiets ook in… Holten geloof ik. In mijn stad verven de studenten hun fietsen altijd in primaire kleuren (in Eindhoven ongetwijfeld ook) maar zo in zo’n dorp, en geïsoleerd (en niet in een warrige stapel sturen, stangen en zadels) worden het voorwerpen waar je naar gaat kijken. De rode fiets tegen de witte muur is een geweldige foto.

 14. francky schreef:

  Leuk die gekleurde fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: