Fotoserie: De baby van de andere buren

Fotoserie: De baby van de andere buren

Het was mijn lieve vriendje die het me vertelde, de buren hebben een nieuw hondje hij is klein, lief en wit. Ik moest nog even geduld hebben maar toen sprak ik de buurvrouw. De avond erna had ik eindelijk tijd om het kleine dingetje te ontmoeten en zoals jullie wel verwachten was ik spontaan verliefd. Dit kleine schatje die ik per direct omdoopte tot Pluisje is een Maltezer (dat Leeuwtje is niet zijn echte benaming). Het ras kent zijn oorsprong op het eiland Malta en gaat terug tot in de Romeinse tijd. Het ras kenmerkt zich door de speciale vacht die de dieren hebben en het zachtaardige karakter. En ze zijn waaks en dat merkte ik ook meteen toen ik de tuin van de buren in liep. Want hoewel je er vlot opstapt zo klein, liet Pluisje van zich horen en wilde meteen spelen. Het kostte wat moeite maar dan heb je ook; Fotoserie: De baby van de andere buren.

 

23 thoughts on “Fotoserie: De baby van de andere buren”

 1. Sheila schreef:

  Aaaah… dieren zijn zo leuk om te fotograferen. Elke foto is dan mooi. En wat een schatje.

 2. minoesjka2 schreef:

  O, wat een dotje, een dankbaar object om te fotograferen :-) maar denk ik wel lastig, want die puppy’s zijn o zo bewegelijk.

 3. Hilde schreef:

  *heldenhond moet natuurlijk zijn *hondenheld…

 4. Hilde schreef:

  Wat een dotje, inderdaad. Ik ben geen heldenhond maar zulke hondjes, daar smelt ik ook voor. En hele mooie foto’s ook.

 5. schrijfsels schreef:

  Mooi hondje, mooie foto’s!

 6. Anna schreef:

  Auw zo lief 🐶

 7. Mrs. T. schreef:

  Oh wat een cuty!

 8. Yova schreef:

  Puppy is altijd leuk om te zien. Deze ras blijf ook klein. Schattig hondje is dit. Mooie foto’s.

 9. Ferrara schreef:

  Fotogeniek hondje en een goede fotograaf. Op de eerste foto valt het licht mooi op de witte vacht.

 10. Rietepietz schreef:

  Oh… wat een fotogeniek dotje! Die laatste foto, hij houdt je echt heel goed in de gaten hoor;-)

 11. Michel schreef:

  Hoge aaibaarheidsfactor ;-)

 12. Trees schreef:

  Oh ze zijn zo schattig.. ik heb er een groot aantal gehad, geshowd (heel kort) en gefokt. Dit Pluisje ziet er heel goed uit. Een alerte pup met mooi pigment, wordt vast een mooie. En ja lief dat ze zijn. Mijn lievelingshondje was Thierry, een reutje dat ik zelf gefokt had. Mooie herinneringen aan die tijd! Dat hij/zij maar voorspoedig en gelukkig mag opgroeien!

 13. Anna schreef:

  Ik zou er ook zo verliefd op worden… 😍
  Lieve groetjes van Anna 😃

 14. Prachtig en zi klein is altijd leuk

 15. fietszwerver schreef:

  prachtig beessie prachtig in beeld gebracht

 16. Marylou schreef:

  Die steelt toch meteen je hart.Zal niet gemakkelijk geweest zijn om te fotograferen want ze zitten geen seconde stilHet resultaat is schitterend

 17. Peter Grey schreef:

  Goed werk! Zo’n springding is lastig! :-)

 18. Edward McDunn schreef:

  Wat een scheetje….die laatste foto, geweldig!

 19. That's me schreef:

  Wat een schatje…😎

 20. Rob Alberts schreef:

  Leuk!

  Vrolijke groet,

 21. Matroos Beek schreef:

  Wat een dotje. Je hebt hem heel mooi in beeld gebracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: