Fotoserie: De baby van de andere buren

Fotoserie: De baby van de andere buren

Het was mijn lieve vriendje die het me vertelde, de buren hebben een nieuw hondje hij is klein, lief en wit. Ik moest nog even geduld hebben maar toen sprak ik de buurvrouw. De avond erna had ik eindelijk tijd om het kleine dingetje te ontmoeten en zoals jullie wel verwachten was ik spontaan verliefd. Dit kleine schatje die ik per direct omdoopte tot Pluisje is een Maltezer (dat Leeuwtje is niet zijn echte benaming). Het ras kent zijn oorsprong op het eiland Malta en gaat terug tot in de Romeinse tijd. Het ras kenmerkt zich door de speciale vacht die de dieren hebben en het zachtaardige karakter. En ze zijn waaks en dat merkte ik ook meteen toen ik de tuin van de buren in liep. Want hoewel je er vlot opstapt zo klein, liet Pluisje van zich horen en wilde meteen spelen. Het kostte wat moeite maar dan heb je ook; Fotoserie: De baby van de andere buren.

 

23 thoughts on “Fotoserie: De baby van de andere buren

  1. Oh ze zijn zo schattig.. ik heb er een groot aantal gehad, geshowd (heel kort) en gefokt. Dit Pluisje ziet er heel goed uit. Een alerte pup met mooi pigment, wordt vast een mooie. En ja lief dat ze zijn. Mijn lievelingshondje was Thierry, een reutje dat ik zelf gefokt had. Mooie herinneringen aan die tijd! Dat hij/zij maar voorspoedig en gelukkig mag opgroeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *