Bloggen met (maar) een beetje sarcasme

Fotoserie: Bloesem op een parkeerplaats

Fotoserie: Bloesem op een parkeerplaats

Bloesem, zodra je de eerste knoppen aan de bomen ziet weet je het, de lente komt eraan. Elk jaar geniet ik van de ontluikende lente en zeker in combinatie met de eerste warme zonnige dagen is het een welkom onderwerp. Hoewel dol op de winter geniet ik ook van de frisse kleuren die de lente brengt. Van vers gras tot aan de mooiste bloemen zelfs als het op een parkeerplaats is. En zelfs als ik de foto’s een beetje vergeten was. Fotoserie: Bloesem op een parkeerplaats.

~

Reader Comments

  1. Veel van die fraaie bloesems ligen na een beetje regen en wind op de grond of auto. Jammer dat het altijd maar zo kort duurt.,..

  2. Vroeger moest ik er altijd van niesen, maar nu kan ik er pas echt van genieten. Een lust voor het oog.

  3. Bloesems vind je vaker bij de parkeerplaats. Prachtig foto’s geworden. Muziek is helemaal mooi om te luisteren. Goede zangeres!!

  4. Prachtig die bloesems! Ik heb ook zo’n foto van beneden naar boven onder de boom staande.. mooi!
    Een heerlijk nummer ook!

  5. Knap gedaan!Ik probeer ook wel eens bloemen en nu bloesems te fotograferen maar dat valt nog helemaal niet mee. Om ze, zoals op jouw foto’s, mooi in beeld te hebben, goed belicht én een fijne heldere, lichte achtergrond – dat is vakwerk.

  6. Ik moest nu kiezen tussen Waylon op TV achter me (Songfestival) en Roxette op mijn oortjes via de laptop. Het werd Roxette met meer volume!

Comments are closed.

Dat mag niet.