Donderdag 26 januari 2017

Kneipp Lavendel ik gebruik de hele serie

Kneipp
De grondlegger van de producten van Kneipp was de Beierse priester Sebastian Kneipp hij wordt gezien als de uitvinder van de natuurgeneeskunde en onderzocht dan ook genezing met natuurlijke middelen zoals water. Uit zijn onderzoek ontstond de Kneippkuur. Zijn filosofie leeft voort in de producten van Kneipp, de producten zijn dan ook opgebouwd uit natuurlijke middelen. De oogsten van de verschillende producten worden nagekeken en alleen het beste wordt gebruikt. Door deze werkwijze is Kneipp geen goedkoop merk maar heeft wel hoge standaard. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen, minerale olien (das prima om je fietsketting mee in te smeren) en zeep. Daarnaast worden de producten van Kneipp niet op dieren getest.

Allemaal mooi maar is het zijn geld waard? Als het aan mij ligt wel. Ik ben dol op lavendel na een lange dag gebruik ik dit ontspannende middel en kruip vervolgens nog helemaal geurend op de bank. Ik gebruik verschillende middelen uit de lijn en verbaas me telkens hoe goed van kwaliteit is. Dat de flessen redelijk prijzig zijn zorgt ervoor dat ik het niet dagelijks gebruik en alleen koop als de tweede gratis is. Daarnaast heb ik zeker in de winter snel last van een droge huid, zowel de huid- als massageolie zorgen ervoor dat ik, lui als ik ben, maar 1 of twee keer per week hoef te smeren. Voor het dagelijkse gebruik neem ik PH neutrale Biocura maar mocht ik eens een baaldag gehad hebben dan knijp ik met liefde in een fles Kneipp.

11 thoughts on “Donderdag 26 januari 2017

  1. Lavendel…zalig! De produkten van Kneipp vind ik – net zoals jij – nogal prijzig. Zo’n 1+1 gratis acties houd ik dan ook graag in het oog. Of zoals onlangs: wanneer het in een shedeals pakketje zit.

  2. Het zou de firma sieren als e de prijs naar een gewoon niveau zouden brengen, dat kán want er zijn altijd wel ergens acties met 1+1 gratis .Ik vind dat een onbetrouwbare indruk geven. Ondanks dat gebruik ik inderdaad ook het liefst dit merk, maar lavendel is de énige geur die ik verafschuw. Mijn voorkeur gaat uit naar eucalyptus of jeneverbes.. Maar sinds ze zo stunten met die gratis verpakking koop ik ze nooit meer voor de volle mep, dat deed ik vroeger wél ( dat zal ze leren;-) )

  3. Het zijn altijd natuurlijke produkten en nooit agressief voor je lichaam lavandel is heerlijk maar hun douche foam met eucalyptus ruikt zoals mijn tuin in de zomer en helpt je in de douche bij verkoudheid de neus open te zetten.

  4. in het frans weet ik niet
    maar je hebt gelijk , het is een pracht product , en ook ik ben dol op die lavendel
    en de aanbiedingen van dit mooie product

Comments are closed.