Doezels week +winnaar winactie

herfst

Tot mijn spinnende genoegen kwam mij het uitermate fijne nieuws ter oren dat Liesjbed een award had gewonnen. Als haar trouwe metgezel had ik mijn vacht nog eens exra opgepoetst evenals mijn snorharen en daarnaast mijn smoking nog eens naar de stomerij gestuurd. Want ik, Prinselijke Kater Doezel d’n Urste, zou die award aan mijn personeel uitreiken. Daar ben ik tenslotte zeer geschikt voor, evenals lintjes knippen is dat één van mijn kerntaken als Prins. Maar nee, toen Liesjbed vroeg of ik het weekend een moment tijd had voor iets belangrijks bedoelde ze niet die award, ze bedoelde de bekendmaking van de winactie. Een heel wat mindere taak, zo u begrijpt, maar ook dat is wel aan mij besteed. Kom ik zo op terug, mijn lieve volgers, eerst bespreek ik met u mijn week.

Doezels week in foto'sDe herfst is tot ons gekomen dames en heren, hoewel fris besteed ik mijn tijd graag buiten op zoek naar dat ene mooie blaadje wat ik Liesjbed cadeau kan doen. Ze bewaart ze in een heel speciaal bakje met een zakje erin.

Boek lezen doet ze maar in haar eigen tijdBoek lezen doet ze maar in haar eigen tijd

Doezels week +winnaar winactieEn dan waar u met spanning op heeft gewacht, na rijp beraad heb ik uit drie briefjes met snoepjes het briefje van Mrs.T. gepakt!
Zo u begrijpt handelt u de verdere zaken met mijn onderknuppel af.

18 thoughts on “Doezels week +winnaar winactie

  1. Goed bezig Doezel! Hopelijk heb je een lekkere beloning ervoor gekregen.

  2. Ach verdorie Doezel: je bent een heer zie ik nu. Tja, dat krijg je ervan als je eerst altijd de foto’s kijkt en dan de rest pas leest. Sorry.

    1. Om mijn onderknuppwl te citeren (en dat doe ik niet graag); je zeikt als een wijf. Hoewel ik haar taalgebruik afkeur heeft ze een punt. Ik ken mijn vrouwelijke kant maar ben toch echt een kater.

  3. Hoogheid, mag ik U complimenteren met de kledingkeuze voor deze bijzondere taak!
    De winnaar van harte gefeliciteerd natuurlijk. en ik hoop dat zij op waarde weet te schatten dat ze hoogstpersoonlijk geselecteerd is door Uwe Hoogheid.

Comments are closed.