Bloggen met (maar) een beetje sarcasme

Doezels rare week in foto’s

Doezels rare week in foto’s

Ah geachte dames en heren, hier spreekt uw favoriete prinselijke kater. Rare weken hebben we weer gehad, er is zomaar een boom verdwenen, ik wil spontaan een bloot poesje worden van die temperaturen en Liesjbed heeft pijn in haar bek. Dat is geen prinselijke bewoording maar wel de waarheid. Maar laat ik bij het begin beginnen. Een paar weken terug sloop ik van schrik van het terras naar onder mijn bed want er vloog een boom weg. En hij is nog steeds niet terug!

Die boom die maar niet terugkomt.
En als we het dan toch over bomen hebben, deze staat er nog en er zitten vogeltjes in. Liesjbed zei dat er in die ander alleen maar beestjes zaten die er wel thuishoorde maar toch beter niet zouden zitten. Ik keek er graag naar vanaf het dak, beestjes of niet.
Doezels week in foto's
Om nog meer te besparen koopt Liesjbed tegenwoordig hele grote zakken met royale brokken. Is de postbode minder blij mee, maar ik heb niks te klagen. Lees hier over dat besparen.
Enorme zak voer

Kijk hier lacht ze nog, doet ze nu met kiespijn. Ik gaf haar van de week een kopje toen ze de voorovergebogen de was stond te vouwen, dat mag ik dus niet meer. Ik zeg dat het stress is en dat ik dat wel weg krijg. Zij zegt dat ze mij weg krijgt als ik het nog één keer probeer. Die lieve Frans is er ook moe van en die heeft een afspraak met de dierenarts geregeld, hoop dat zowel Frans als die arts een harnas hebben. Laten we voor nu nog maar even genieten, lieve dames en heren, van de onderstaande foto toen ik haar nog kinkopjes mocht geven en ze nog gezellig was.

Doezels week in foto's

Reader Comments

 1. Doezel, ik leef met je mee! Hier is het ook al een rare week. Bouwvakkers klimmen tegen de muren op van mijn huis. Ze maken een hoop lawaai. Er lopen vreemden in het huis en enge kinderen. Het vrouwtje loopt als een hond te blaffen. En van de stress heb ik tegen de bank gesproeid en toen werd buiten de deur gezet. Een TDK dus (Tijdelijk Dakloze Kater). Delftsblauwe groet van Ringo.

  1. Och ja, dat doe ik niet is niet Prinselijk. Liesjbed heeft me wel eens buiten gemieterd toen zij vond dat ik vervelend was. Moet ze maar niet overdag willen slapen. (Red. Ik had nachtdienst gehad).

 2. Creatief gevonden door vanuit de lieve kat te schrijven. Heel ander gezichtspunt. En jouw gezicht op de foto is ook leuk. Aangenaam kennismaken….:)

 3. O ik zie het al wat er mis is, spontane uitbraak van ” witte stip” moeten ze mee oppassen hoor, visjes gaan daar zelfs aan door maar voor mensen blijkt het minder gevaarlijk.

 4. mogge Doezel
  ja zeker jammer van die boom , maar voor de veiligheid toch beter zo , hopelijk planten ze er 1 terug
  dus je mag niet meer van die kinkopjes geven en dat toch jouw favoriet :)
  als je nu wat voorzichtiger zou zijn , mag het misschien wel weer
  wens je baasje maar beterschap namens mij
  fijn weekend groet

Comments are closed.

You cannot copy content of this page