Dinsdag 26 april 2016

Productfotografie van draadloze bluetooth oordopjes

Oordopjes
Maakt ze nou reclame? Uh nou het komt zo uit. Ik ben namelijk het type die meer oordopjes verslijt dan ik ergens kan bestellen. Ik blijf altijd hangen met die kabels waardoor de jackaansluiting nog in mijn telefoon zit en de rest ergens aan een paaltje hangt, wat ik weer eens gemist had.

Close up van draadloze bluetooth oordopjesSoms heb ik ook een mazzeltje dan schieten de oordopjes uit en lijkt alles in orde, tot één van de oortjes toch hapert  en alle hoop verloren is. En als je zoals ik, regelmatig met de trein reist dan is een beetje muziek van onschatbare waarde. Mensen denken namelijk zeer regelmatig dat ik bij de ns hoor. En weet je, mijn uniform lijkt nog niet een beetje op die van de ns. En nou weet ik wel meer van de treinen dan de gemiddelde medewerker zonder telefoon van de baas, toch word ik niet door de ns betaald en help ik dus ook hun klanten niet. Gelukkig lijken mensen te denken dat wanneer je oortjes in hebt, je niet in dienst bent.

Vorige week vergat in mijn oordopjes even en waste ik ze vrolijk mee, ze waren zeer goed schoon, want lang leve mijn wasmachine, maar na een halve dag ‘diep in de zee’ en ‘kleine wasjes grote wasjes’ was ik er klaar mee! Ik bestelde online bij b.ol.com die de levertijd een week verlengde toen ik al betaald had, en dus annuleerde ik en verdween mopperend naar de rood gekleurde elektronicaketen. Dat de prijzen daar nogal extreem kunnen zijn is bekend, maar ik vond na goed zoeken een draadloze set van hun huismerk voor €29,-. Dat lijkt een hoop geld maar valt best mee. Ik heb vergelijkbare gezien voor het driedubbele.

Selfie met mn nieuwe bluetooth oordopjesHet setje is in 2 uur op te laden met een micro usb kabel en kan dan dmv bluetooth verbonden worden. Het geluid is prima en het bereik van 10 meter maakt de bewegingsvrijheid, ook bij bellen en gebeld worden, prima. Mocht rood/zwart niet jouw ding zijn, er zijn ook nog versies blauw/geel, roze/zwart en wit/zwart te verkrijgen. Omdat het setje zeer weinig weegt heb ik maar één houdertje nodig om de oordopjes in mijn oor te houden, zelfs bij fietsen in de storm van gister. Het geluid is prima, ook met herrie en ruis en de knopjes zijn zeer prettig in gebruik. Ik hoef mijn telefoon niet meer te pakken om op te nemen of te zappen naar het volgende nummer.
Het is nu alleen nog een kwestie om dat draadloze dingetje niet kwijt te raken…

 

Ben ik nou de enige met het oordopjesprobleem? Of slopen jullie er ook 6 per jaar?

21 thoughts on “Dinsdag 26 april 2016

 1. sinds ik ontdekt heb dat mijn gehoor een serieuze knak gekregen heeft, heb ik die oortjes verbannen. Heel af en toe zou ik nog ’s een hoofdtelefoon gebruiken.
  Die oordopjes passen prima bij je bril, Liesbeth… ;-)

  1. kwestie van niet te hard zetten
   de kleur kwam toevallig goed uit;)

 2. Ik gebruik oordopjes als ik ga slapen ;-)
  Maar dan om geluid te weren, mijn man snurkt haha

 3. ;-) niet in gebruik, nooit in gebruik geweest en naar verwachting is de kans dat dat verandert miniem te noemen

 4. Mijn oordopjes moet ik telkens vervangen vanwege slijtage. Bluetooth lijkt me wel fijn, maar mijn oude vertrouwde iPod heeft nog geen Bluetooth! Dus ik doe het nog gewoon lekker met kabels. Die oude iPod is met zijn 160 GB als enige groot genoeg voor al mijn muziek. Kun je nagaan.

  1. Das aardig wat ruimte zeg! He als het werkt, dan werkt het. Ik vind de weggooicultuur die er heerst al erg genoeg.

 5. Ik gebruik ze niet vaak, alleen op mijn I-Podje en die heb ik al heel lang!

  1. Ieder zijn ding, niet waar? Ik ben geen apple fan maar weet wel dat je flink moet betalen maar er dan ook lang mee doet.

 6. Oordopjes geen enkel probleem voor mij
  Kan ze gewoon niet verdragen in mijn oren en ze zitten nooit makkelijk.Dus afgevoerd.

 7. Dat draadloos is wel makkelijk lijkt mij Liesbeth. Ik heb dat oordopjes probleem niet, voor mij zou een gehoorapparaatje beter zijn, ik ben aan één kant doof, en de andere kant wordt er niet beter op.

  1. Oef das ook vervelend Edward, succes met uitzoeken daarvan;) Zijn ook al vele verschillende soorten en maten in.

 8. ik heb er heel wat ergens in een laadje liggen , die zijn van de telefoontjes , ik gebruik ze niet
  maar je hebt gelijk , als je onderweg bent en je hoort graag muziek is het een pracht uitvinding
  dus ze zien je wel eens aan voor een ns medewerkster , weet niet wat voor werk je doet , maar dat het niet de ns was had ik al begrepen
  nu ik wens je met dit mooie setje veel luister plezier

  1. Ik ken dat soort lades, bij liggen er alleen de reservedopjes in;)
   Ik ben beveiliger Karel, maar dat je dat niet weet is geen schande hoor. Ik blog niet over mijn werk.

 9. Oordopjes gebruik ik nooit.
  Ja, lang geleden met mijn walkman op de fiets.
  Maar nu geniet ik zoveel mogelijk van de rust.

  Wel beschrijf je een leuke gadget.

  In de trein zit ik toch liever in een echte stiltecoupe.

  Vriendelijke groet,

  1. Hey Rob, ja ik zit ook graag in de stilte coupé maar ze zijn zelden stil. In de korte stukjes naar mijn werk zijn die ook niet handig met in- en uitstappen.

 10. Ik heb dat helaas met brillen, oordoppen gebruik ij nooit en ik raak in de war van al die ogenschijnlijk tegen zichzelf pratende mensen onderweg;-)
  Ik snap jouw kleurkeuze, blauw/geel is natuurlijk té NS.

  1. Hahahaha te NS, ik hou echt wel van de NS hoor…soms. Nee ff zonder dollen ik heb dat ook wel eens ja dat mensen me aankijken maar das dan jammer.

 11. Ik ben een gelukkige die geen oordoppen nodig heeft.
  Ik hou van stilte en rust.

Comments are closed.