Dinsdag 16 mei 2017

Dunkin Donuts heeft inmiddels 4 filialen in Amsterdam

Dunkin Donuts
Bakken vol donuts bij Dunkin DOnutsEen paar weken geleden blogde ik vrolijk dat er een Dunkin Donuts geopend zou worden in Amsterdam, inmiddels is het 4e filiaal al open en uiteraard heb ik laatst toen ik onze hoofdstad aandeed ook één van de vestigingen bezocht.
Na even in de rij staan was ik aan de beurt. Ik nam niet de donut met Amsterdamse vlag hoe lekker ook dat krijg ik niet door m’n strot. Ik nam één calorieën bom met smiley en een beker koffie, goedkoop is het niet maar ik genoot er wel ff lekker van. Overigens las ik onderweg naar die prachtstad dat er binnenkort een filiaal buiten Amsterdam opent, alleen maar goed nieuws dus.

Ik verorberde mijn smiley donut buiten, want binnen was het te vol, te druk. En genoot. Want lekkerbek als ik ben, had ik er stiekem alweer weken zin in. Mocht je meer van de hartige smaak zijn, Dunkin Donuts heeft ook (vega)bagels en pretzels, iets waar ik de volgende keer voor ga. Want deze zoetekauw is toch meer fan aan het worden van een heel gezond broodje.

14 thoughts on “Dinsdag 16 mei 2017”

 1. Henk Jonkvorst schreef:

  Hebben ze daar niet gewoon gehaktballen of Vlaamse Friet met Goudse mayonaise ? Ook niet echt gezond maar in ieder geval wel lekker

 2. rietepietz schreef:

  Ze lijken mij teveel op een oliebol met een gat erin en die lust ik óók niet.
  Maar als jij ervan kunt smullen heb je mijn zegen hoor.

 3. willyduvel schreef:

  Eigenlijk niets voor mij wel héél aanstekelijk Grts

 4. Ximaar schreef:

  Bij elkaar heb ik een jaar in Noord-Amerika geleefd en moest niets van deze zoete deegmoeren hebben. Ik vind ze net zo erg als de Engelse scones of cupcakes. Groot voordeel is dat ik er dus niet voor in een rij hoef en er niet dik van word. Het zou wel iets zijn als er flink accijns op wordt geheven vanwege de zorgkosten die door dit soort meuk stijgt. Voor mij valt het in dezelfde categorie als roken, autorijden en varkensvlees eten. ;-)

  1. VillaSappho schreef:

   Ja fruit en groente is duurder maar niet perse gezonder met al die troep die erop gespoten wordt. Ik ben al jaren voor een zorgplan waar mensen die roken of drugs gebruiken onderaan de wachtlijsten blijven zolang ze niet gestopt zijn. Dikke mensen (zoals ik) moeten ook eerst afvallen voor ze een nieuwe knie krijgen (ook als die al rot was van kinds af aan). Je noemt alcohol nuttigen trouwens niet, ook alalng bewezen dat het weinig goeds doet.

   1. Ximaar schreef:

    Ik had alcohol er niet bijgezet omdat dat nog meer andere problemen heeft. Denk aan vechten. Rokers of snoepers doen dat niet specifiek meer. Op alcohol zit terecht accijns. Maar als iemand 1 biertje per maand drinkt, dan heeft dat geen gezondheidsrisico’s. Iemand die veel en zwaar drink is zeker een gezondheidsrisico en die moet je opnemen omdat ze ziek zijn. Ook bespoten groenten of fruit of gewoon brood is altijd nog minder erg dan doughnuts. Die dingen bestaan net als koek hoofdzakelijk uit vet, suiker en zout, maar dan net wat meer zodat ik het niet lekker vind.

 5. Vlijtig Liesje schreef:

  Lekker zeg. Ik hoop dat ze ook naar de Achterhoek komen!

 6. AnneMarie schreef:

  Heerlijk, ik ben hem nog niet tegen gekomen die Dunkin donut maar ga hem zeker uit proberen. Ben een zoetekauw eersteklas .

 7. Rob Alberts schreef:

  Dit is aan mij niet besteed.

  Zonnige groet,

 8. natuurfreak schreef:

  Donuts niets voor mij maar ik bak er wel eens voor de kleinkinderen.,die zijn er gek op.

 9. fialas schreef:

  bah vies, wat een enge dingen.

 10. Matroos Beek schreef:

  Het ziet er lekker uit, maar ik zeg ‘neen.’ Sedert ik suiker- en koolhydraatarm eet, vallen dergelijke uitspattingen vaak verkeerd. Mijn lichaam kan er niet meer tegen.

 11. fietszwerver schreef:

  je zal nooit weten hoe lekker die met Amsterdamse vlag smaakte hihi
  ik hoop voor jou dat er een 010 filiaal komt , vast wel

 12. Martha schreef:

  Dat ziet er echt heel goed uit!!!!!

Kom maar op met je reactie!