De Fotografe

Selfie van de fotograaf van Villasappho.nlHola! En welkom op mijn blog.
Ik ben Liesbeth en ben de gastvrouw van deze site. Ik ben geboren in Vlaardingen en gezegend met liters Rotterdams bloed. Ondanks mijn grote liefde voor deze stad woon ik in de buurt van Eindhoven in een dorpje. Ik woon samen met mijn vriend Frans en 5 katten, waaronder mijn Prinselijke kater Doezel die ook zijn plek heeft op mijn blog.
Naast de fotografie voor bij mijn teksten, ben ik graag onderweg om ergens foto’s te gaan maken. Alle foto’s op mijn website zijn van mij en mogen zonder toestemming niet gebruikt worden. Naast fotograferen heb ik een grote interesse in de Tweede Wereldoorlog, fiets en lees ik veel, bezoek ik graag kringloopwinkels, dierentuinen, musea en ben daarnaast altijd onderweg. Naar het volgende blogonderwerp, naar een nieuwe fotolocatie en dat met de fiets, trein of Willys jeep.

Ik ben direct, eerlijk en soms wat bot en grof. Schrijf over wat me opvalt, van mensen in de trein tot aan burgerlijk gemuts, ik heb mijn eigen kijk op dingen en mensen en werk daarnaast niet samen met andere (commerciële) partijen.

Welkom op mijn blog, welkom op Villasappho.nl.