Best wel 9

Best wel 9

En voor je het weet is er alweer een maand voorbij. Ik vraag me serieus af waar die maand zo snel naartoe is gegaan. De ene week denk ik aan zomer, bij de ander zie ik september en de herfst naderen. Frans en ik reden meerdere ritten, bezochten een stuk of 3 musea, waren aan het strand, in een caravan en op een soort van camping met hele vreemde vogels. Ik ging al fotograferend weer eens onderuit, zag het eerste randje wel en ging onderuit door de tweede. Maar hé m’n camera is nog heel en ook mijn hand is weer dicht. Ik was voor het eerst sinds lange tijd weer eens echt beroerd en was er na een dag weer vanaf. Zag een heel oud spoor en minder oude treinen erop, wandelden met Frans in een nabijgelegen bos waar hij werd aangevallen door een uit de kluiten gewassen rund en realiseer me net dat ik het de vorige keer al over een over een dorpje best welde maar nog heb ik de foto’s niet gedeeld. Best wel oeps, maar ik zei al de maand was snel voorbij.

Zag als dochter van een klokkenmaker eindelijk een echt leuke comtoise klok.

Best wel twee smerig dure LP’s gekocht bij de CDteek (<-niet betaalde reclame) nog steeds geen spijt van. Best wel hard bezig 1 van de 2 grijs te draaien. Vertel best wel binnenkort welke.

Best wel de enige jeep waarin ik mag rijden.

Best wel fancy door Frans gelakte teentjes. En als die niet te zien zijn heb ik de leukste sokken die er bestaan.

Best wel kleurrijke Philipssnoepjes, alleen het koekje was te hachelen.

Best wel lekker zomers voedsel, ook best wel zin in wintervoedsel.
Best wel een heerlijke zoetigheid gegeten want als je in Zeeland bent moet je een Zeeuwse Bolus eten. En als we het dan toch over de minder dramatische selfies hebben, zie hier mijn nieuwe foto mèt regen!

Best wel Wouw Melkbussen langs de snelweg gezien. Best wel humor daar want de zeker 5 meter hoge dingen heten Kwibus en Kobus en herinneren aan de tijd dat de boel daar ontgonnen werd.

18 thoughts on “Best wel 9”

 1. Nicky schreef:

  Dat was een lekker maandje!

 2. Zij schreef:

  Een leuke zomer!
  Nu ben ik wel benieuwd naar de grijsgedraaide LP ;-)

 3. willy schreef:

  begrijpelijk dat de maand zo voorbij was Liesbetb

  knappe verhalende foto’s
  groeten

 4. tagrijn schreef:

  Toch is er wat mis met een boer die zijn melkbussen namen gaatgeven…

 5. Mrs. T. schreef:

  Zo, zijn we weer op de hoogte.
  Dat is een leuke foto. Met regen zelfs.

 6. Vlinder1960 schreef:

  Die melkbussen ken ik wel ja. En zo’n bolus! Hebben wij afgelopen weekend ook op. Zalig!

 7. Bertie schreef:

  Ah die bolus. Ik zit al bijna te kwijlen

 8. Edward McDunn schreef:

  Een leuk “best wel” blog Liesbeth. De foto van jou met de bolus is echt geweldig!

 9. Karel schreef:

  mogge Liesbeth
  dus je had de regenjas mee , dat valt dan best weer mee
  jammer dat je niet in de echte jeep mag rijden , wie weet mag je dat ooit

 10. Renesmurf schreef:

  De zomer gaat altijd supersnel weer voorbij. Jammer is dat altijd.

 11. AnneMarie schreef:

  Best wel gaaf weer je verhalen.

 12. natuurfreak schreef:

  Wat een leuke post en foto’s

 13. Sjoerd schreef:

  Best wel een mooi verhaal geworden met best ook wel grote melkbussen.

 14. Rietepietz schreef:

  Lullig hoor dat je niet in de Willy mag rijden, die koffie ziet er best wel smerig uit!

 15. Matroos Beek schreef:

  Best wel leuk en gevarieerd stukje. Mooi de foto’s en MMMM lekker de bolus (nog beter met laagje zoute boerenboter!)

 16. Rob Alberts schreef:

  Best wel even bij gelezen wat jij de afgelopen tijd hebt gedaan.

  Vrolijke groet,

 17. Ik ben benieuwd naar de de elpees!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: