Armlastige blogger zoekt munten

Armlastige blogger zoekt munten

Goedenavond dame heer mag ik u even storen? Dank u wel dat u de deur niet zo hard dichtgooide en wat fijn dat mijn bosbrand uittrap schoen daar tegen kan. Ik hou mijn voet daar even tussen de deur. Want deze armlastige blogger zoekt munten. Nee grijp niet meteen uw portemonnee om met een halve euro van mij af te zijn ik zoek hele speciale munten. Om precies te zijn zoek ik de dagje uit munten van Jum.bo.

Tot en met 1 mei aanstaande krijgt u bij elke 10 euro boodschappen een munt ter waarde van €2,50. De kraslaag op de achterkant verbergt een code die bij het invullen op de website verzilvert wordt voor korting op een entreekaart van een dagje uit naar keuze. Heel interessant ware het niet dat ik zelf bijna geen boodschappen bij Jum.bo doe en dus ook die fijne munten niet kan sparen. Daarom lieve mensen, sorry dat ik tijdens het eten stoor hoor, zoekt deze armlastige blogger munten. En omdat ik niet bij jullie aan de deur wil komen vraag ik het via deze weg heel vriendelijk. Heeft iemand er nog een paar over?

29 thoughts on “Armlastige blogger zoekt munten

 1. Als ik er had, waren ze zeker voor jou, maar in mijn buurt is nergens een Jumbo te vinden :-s

 2. Als inwoner van België ken ik die Jumbo niet. En dan nog…spaaracties is zoiets waar ik niet aan meedoe. Als men uitrekent wat er in werkelijkheid wordt uitgegeven eer men het aantal punten (munten) bij elkaar krijgt, is dit een dure grap.

 3. Als lurker las ik ooit over de online winkel waar jij voer kocht. Met zeer serieuze korting werd een grote zak voer door de bezorger in mijn schuur getild.
  Ik stuur je na 1 mei mijn jumbo munten op??

 4. als ik er aan denk zal ik ze aannemen ?
  ik had de volgende link al eens staan veel info

  1. Ook niet voor mij??? Munten zijn gratis en je zou me er heel blij mee maken!

 5. Ik kom wel bij de Jumbo, voor de helft van m’n boodschappen en dat is niet veel. Ik doe ook nooit mee aan enige actie. Heb er dus al nul en dat zal wel zo blijven. Als een actie echt te gortig wordt, zodat jeugd voor de winkel aan vuikconstructies begint, dan winkel ik er en maandje niet.

 6. Sorry, doe ook niet genoeg boodschappen bij die super en als ik er al één krijg heb ik die al aan mijn net gescheiden nicht met haar 3 puber kids beloofd.
  Maar ik moet zeggen, vind het een hele originele manier om dit te vragen :-)

 7. Spijtig maar hier ook geen jum.bo winkels dus kan ik niet helpen.
  Er loopt bij lidl ook zo’n actie.Je krijgt er een rondje waar je de code moet openkrabben en naar de website gaan ,je code ingeven gaan en zien hoeveel korting je voor een zelf gekozen pretpark krijgt en die verzamelen tot de hoogste korting.

Comments are closed.