Bloggen met (maar) een beetje sarcasme

Zaterdag 31 oktober 2015

Zaterdag 31 oktober 2015

Halloween
Het is de avond van volle maan, uitgeholde pompoenen, zwarte katten, bezemstelen en een stil gillend kind. Tussen schreeuw en graaiend geluid hoor je alleen een doodse stilte en een zacht geslof. Geslof van voeten die je niet thuis wilt kunnen brengen. Het geluid wordt langzaam harder en verdwijnt. En dan opeens zonder dat je nog hebt kunnen schreeuwen een hand die om je keel sluit. Alleen een zacht gesis ontsnapt er nog aan je droog geworden mond, dan voel je de tweede hand je voelt de trilling in de lucht de twijfel en dan een resolute greep…

Reader Comments

  1. Hey Mirjam, geweldig he dat uitzicht!? Het is bij Groesbeek en heet Zevenheuvelen. Prachtig gebied heb er enorm van genoten. *klik*

 1. Nou, ik ben blij dat er hier in het dorp nog geen Halloween gevierd wordt. Zeker niet als het er zo aan toe gaat. ;-)

  1. Ach ik was zo van plan iets anders te schrijven. Beetje niveau dat als ze aan zouden bellen dat mijn woestnijdige blik geen verdere aankleding nodig had dat ze zo wel lijkbleek gillende om hun moeder weg zouden rennen. Het werd anders. Ik heb echt helemaal niks met dit feest, maar wel met de herfst en daar horen pompoenen bij.

 2. En nu is het voorbij….eindelijk….werd al dat gedoe erover een beetje zat onderhand

  :-0

  1. We kennen elkaars mening daarin. Ik vind het aanspreken van de duivel em het belachelijk maken van geesten geen feest om aandacht aan te geven. En het uithollen van pompoenen en die inhoud weggooien is pure verspilling.

  1. dat kan je wel willen maar ben je snel genoeg? Wil je sneller zijn? Of trekt nieuwsgierigheid je langzaam terug?

  1. Het prachtige Groesbeek net voor het gouden uur. Tijdens het gouden uur was ik 50 meter verderop *klik*

 3. Het is maar goed, dat ik dit gisteravond niet heb gelezen, dan had ik niet kunnen slapen hoor. Een mooie kleurrijke foto.

  1. Oe ben jij zo makkelijk op stang te jagen?
   Een zachte rilling door het gordijn doet je opkijken van je beeldscherm, het duurt even voor je goed kan zien zo in de donkere kamer. Je twijfelt aan jezelf en kijkt weer naar je scherm. Na even neem je zonder echt op te kijken een slok van je wijn en glimlacht om de reactie op een blog. Opeens realiseer je je dat de wijn niet meer goed smaakt en als je opstaat om hem weg te gooien kijk je in 2 vuurrode ogen…truste!

Comments are closed.

You cannot copy content of this page