Vrijdag 17 april 2015

Landschapsfoto van Langevelderslag. Langevelderslag is de naam van een slecht bereikbaar en geisoleerd stuk strand tussen Noordwijk en Zandvoort. Het stuk strand is alleen de voet bereikbaar en ligt ten zuiden van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De naam Langevelderslag komt van een kapel genaamd Kapel van Langhevelt. Van de kapel is inmiddels niets meer over dan een drietal stenen zuilen die naar de tuin van de kerk in Noordwijk aan Zee zijn verplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

Langevelderslag is de naam van een geïsoleerd stuk strand tussen Noordwijk en Zandvoort. Het stuk strand op de foto is alleen te voet bereikbaar en ligt ten zuiden van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De naam Langevelderslag komt van een kapel genaamd Kapel van Langhevelt. Van de kapel is inmiddels niets meer over dan een drietal stenen zuilen die naar de tuin van de kerk in Noordwijk aan Zee zijn verplaatst.

Woensdag 18 februari 2015
Dinsdag 3 maart 2015
Zaterdag 21 maart 2015

Tags: , , , ,

One Response

  1. Roland Theys

    A very good photo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>