Vrijdag 7 oktober 2016

Portret fotoshoot van een stel

Purper
Het stond al enige tijd vast ik zou naar Purper gaan en daarvoor kennis maken met Hulkie en Treeske. Wat een prachtcadeau dat ik deze twee geweldige mensen mocht ontmoeten. En iets wat ik ontzettend graag wilde, hun fotograferen, mocht ook nog. Ik deed een korte shoot in de tuin en ving de lieve blikken om met jullie te delen.

Purper 2016 try-out Beverwijk met Diederick Ensinck

We dronken koffie, praatte, aten (ontzettend) lekkere pizza en al snel was het tijd om naar de schouwburg te wandelen. Met Hulkenbescherming werden we erheen gebracht en na wederom een kop koffie was het tijd om de zaal in te gaan. Ik wist eerlijk gezegd niet zo waar ik precies heen ging. Eén van de spelers vind ik een flappernicht,  in de show weet hij precies op de grens van arrogant te blijven en dat houdt het leuk.
Op sommige momenten was te merken dat het de eerste show is af en toe een hapering in zowel zang als muziek, maar ik heb toch enorm genoten. Wat een muzikale talenten zijn het allemaal en ook voor wie ik kwam, Diederick Ensink, bleek een muzikaal talent en mijn absolute hoogtepunt in de show. Dat hij op een bepaald moment met behulp van de anderen 3 instrumenten bespeelt zegt alles. De show is grappig, onroerend, gevat en van een zeer hoge kwaliteit, het plezier en talent wat van Diederick afstraalt maakt dat dit echt een show is om te gaan zien dit najaar.

Zoals gezegd ging ik na de show met Treeske mee die me na een heerlijke nacht en zalig ontbijt op de trein naar huis zette.

Lieve Trees en Jan, wat zijn jullie heerlijke mensen bedankt voor jullie flexibele gastvrijheid, ik heb genoten!

18 thoughts on “Vrijdag 7 oktober 2016

 1. Wat een prachtige foto van deze twee mooie mensen :-)
  En wat fijn dat je toch nog zo hebt kunnen genieten, ondanks de tegenslag.

 2. Ja, prachtig zeg, en wat sla je dat allemaal goed op. Ik laat zoiets over me heenkomen en vergeet de volgorde en zo. Leuke belevenis!

 3. Hé Liesje… loop een beetje achter want ik had gisteren alweer een uitje én een logé.
  Wat een leuk logje heb je ervan gemaakt! Het was heel leuk om je nu in het echt te ontmoeten! We vonden het allebei super, heel jammer dat Mel er niet bij kon zijn, maar dat komt ook wel weer een keer goed. Als ze maar weer beter wordt.
  De foto-shoot was een verrassing, heel leuk dat je het voorstelde.. echt super. Zoveel foto’s van ons samen hebben we nog niet.. Ben zo benieuwd naar de andere foto’s.
  De voorstelling was enig, ik heb juist genoten van de man die jij bedoelt.. lekkere droge humor, geen blad voor de mond en ook nog eens grappig. Ik mag dat wel! En over Diederick heb je zeker niets teveel gezegd, wat een veelzijdig talent.
  Vond het fijn dat deze oplossing voor jou ook goed uitpakte. Bedankt dat ik mee mocht trouwens hè.. En ja we hebben nog heel wat afgekletst zonder mijn Hulkie erbij, die lekker kon genieten van de rust in zijn eigen huisje..
  Bedankt en een dikke knuffel!

  1. Lies zonder verkleinwoord aub.
   Lieve Trees ik heb genoten! Het was de perfecte oplossing.

 4. Gewéldige foto van “het happy koppel”! Jammer voor jou dat iets anders liep dan je dacht, was toch even een baalmomentje, maar het kwam toch allemaal weer helemaal goed. Wij twijfelde nog of we kaarten zouden bestelling voor deze voorstelling als ze Rijswijk aandoen, ik moet toch maar eens zien of er nog kaarten zijn nu ik dit stukje gezien heb, dankjewel.

 5. Gelukkig is het voor jou toch nog goed gekomen, wel jammer voor Melody natuurlijk.

 6. Ik ben blij dat wij je weer op konden vrolijken.
  Ik ben nog blijer dat ik jullie tot het theater heb gebracht en niet het geluid ervan hoefde beleven. Niet mijn ding! ?
  Verder bedankt voor de gezellige dag!
  En weer een profi foto.
  Moet je je beroep van maken, vind ik.

Comments are closed.