Fotoblog 1000: Woensdag 12 juni 2013

Valkenswaard - Vlaardingen; fietsend!

Mijn eigen fiets, hierboven op de foto, is in de loop der jaren al meermalen op mijn fotoblog verschenen. De eerste keer al op 7 oktober 2010, toen mijn fotoblog nog geen maand oud was. Nu inmiddels ben ik alweer een aantal jaar- en op de kop af vandaag 1000 fotoblogs verder.
Voor deze fotoblog nam ik begin deze maand vakantie. Want ooit lang geleden heb ik al gezegd ‘ik ga van Vlaardingen naar Valkenswaard fietsen’. Daar ik inmiddels ben verhuisd heb ik de fietstocht van Valkenswaard naar Vlaardingen afgelegd. Duizend, het klinkt prachtig, net als 144,6, het aantal kilometers wat ik een week geleden, in één dag, heb verreden om deze foto te maken.

1 thought on “Fotoblog 1000: Woensdag 12 juni 2013

Comments are closed.