33 thoughts on “Donderdag 25 augustus 2016

 1. Mooi :-). Het duurde wel even voor ik door had dat de cola op het plaatje ijsklontjes bevat. Prachtige foto, een kunstwerk om te zien. groetjes, Hanneke

 2. Als het alcoholvrij moet zijn omdat ik nog moet rijden, kies ik tegenwoordig tussen Cola, Bitter Lemon en Bavaria 0% Witbier. De laatste twee helpen voor mijn gevoel het meest tegen de dorst, Cola heeft het meeste smaak.

 3. Cola vond ik nooit te drinken, tot de light versie op kwam. Ik ben gestopt met drinken vanwege de suiker/aspartaam die erin zat. Mis het eigenlijk niet meer.
  Proost!
  Fijn weekend en lieve groet ♥

   1. Het gaat er niet om of aspartaam wel/niet veilig is. De smaak is zoet en zet daardoor tóch de alvleesklier aan tot productie van insuline. En dat wil ik juist voorkomen. Dankjewel voor het meedenken!

  1. Ik heb nu voor het eerst sinds vorige zomer een fles in huis drink het alleen als ik niet thuis ben.

 4. De foto is prachtig, maar doe mij maar een glas water, gewoon uit de kraan als het mag;-)

  1. Qua drinken op het terras vullen we elkaar altijd lekker aan, het is idd ongezond maar dat zijn wel meer dingen;)

 5. Prachtige foto! En ik doe mij maar een Ginger ale ;-) Heb je dat niet? Dan een Coca Cola :D

  X

Comments are closed.