12 thoughts on “Dinsdag 12 april 2016

 1. Wat een gave foto, Liesbeth. En ik doe met je mee hoor, ik ben ook blij dat ik nu leef. Zo’n nostalgisch plaatje lijkt nu heel romantisch, maar het was toen keihard werken.
  Een origineel, actueel en toch oud verhaal, goed bedacht.

  1. Thanks! Toevallig tegen gekomen in een museum en zoals altijd kwam de zin zowat meteen.

 2. Gelukkig is er de vooruitgang.Ik ben op pensioen en bak vaak zelf brood maar vroeger toen ik fulltime werkte met 2 kinderen was daar zelden tijd voor en ik weet nog dat het wassen een hele dag duurde , dat kan spannend lijken maar o zo vermoeiend.Dus leve de vooruitgang.

 3. En tóch was die tijd ook een leuke tijd, juist omdát alles in snel tempo beter werd, van een wringer naar een eenvoudige wasmachine en vandaar naar de huidige alleskunners . Echt ik heb het reuze naar m’n zin gehad in die tijd.

  1. Ja allicht als de vernieuwingen voor de deur staan, ik zou nu niet weten waar ik het in moet passen naast fulltime onregelmatig werken.

 4. Wassen nam vroeger en hele dag in beslag, en ik moest helpen met wringen. Mijn rechter arm is ook langer dan de linker…..hihi. Toch leuk om dit te zien hoor.

  1. Tegenwoordig heeft de mens geen tijd meer om een hele dag alleen maar te wassen. Ik moet namelijk geld verdienen om wasmiddel enzo te kopen. Zonder dollen ik vind het prachtig omdat het enorm van voor mijn tijd is.

  1. Ik vind haar onderwerpen vaak ontzettend leuk, kan er soms niet meteen iets mee maar het is een prettig terugkerend iets.

Comments are closed.